Ők jelentkeztek videoklipel az elmúlt időben
2017. október 27. írta: Sarok Bettina

Ők jelentkeztek videoklipel az elmúlt időben

sp_detail.jpg

Arch Enemy

A svéd zenekar szeptember 8-án dobta piacra legújabb nagylemezét, a Will To Powert. A formáció újdonsága hatalmas sikert aratott a világ minden táján, ugyanis a lemezlistákon is előkelő helyeken szerepelt. A srácok előzetesként három dalt - és egyben  kislemezt - mutattak be a nagyérdeműnek a The World Is Yours, a The Eagle Flies Alone, valamint a First Day In Hell című számok képében. Október 21-én azonban újabb videot osztottak meg, a kamerák pedig ezúttal a The Race című dalukhoz forogtak.

Amberian Dawn

November 10-én kerül majd a lemezboltok polcaira a finn formáció legújabb nagylemeze, ami a Darkness Of Eternity elnevezést kapta. A Päivi Virkkunen vezette együttes már teljes egészében lerántotta a leplet újdonságáról, ugyanis mind az album borítója, mind a dallista is egyaránt be lett már mutatva. A korong előfutára  Maybe című szerzemény volt, melyet egy mindösszesen öt perces video követett, melynek keretein belül az album összes dalába belehallgathattunk.

A közelmúltban azonban nyilvánosságra hozták várva-várt kisfilmjüket is, ami az I'm The One című számhoz készült és október 13-án került fel a Napalm Records lemezkiadó hivatalos YouTube-csatornájra, ám csupán napokkal később fedték fel megjelenését.

Exit Eden

Amanda Somerville és társai sem tétlenkedtek az utóbbi időben, hiszen augusztusban megjelent elős lemezükkel hamarosan turnéra indulnak, nemrégiben azonban elárulták, hogy egy vadonatúj kisfilmet is megjelentetnek majd. A várakozás viszont nem tartott sokáig, ugyanis október 20-án már közzé is tették az újdonságot. Új videojuk egyébként az általuk feldolgozott Depeche Mode-dalhoz, az A Question Of Time-hoz készült.

Doro

 A német legenda jövőre dobja majd piacra sokadik nagylemezét, melyen különleges vendégek is hallhatóak lesznek majd. Az 53 éves énekesnő azt is elárulta korábban, hogy számtalan himnusz került fel a még névtelen újdonságra, melyek igazi gyilkos szerzemények lesznek.

Ezt megelőzően azonban egy különlegességet is a boltok polcaira küld egy válogatás album képében, ami  a Für Immer - German Songs, Ballads and Rare Diamonds elnevezést kapta, a jó hír pedig az, hogy kiadvány a mai napon került megjelenésre! A közelmúltban a vokalista ennek jelképéül, egy kisfilmet is közzétett, ami a Helden című dalhoz készült.

Dark Sarah

Az immár hat tagúra bővült formáció már hónapokkal ezelőtt elhintette, hogy új kisfilmen dolgoznak, megjelenését pedig türelmesen titokban is tartották. A héten azonban megtört a jég és nyilvánosságra hozták, hogy a várva-várt újdonség a hét egyik napján kerül majd publikálásra. A rajongóknak azonban csak tegnapig kellett tűkön ülni, ugyanis a Heidi Parviainen vezette alakulat végül közzétette harmadik nagylemezük, a The Golden Moth beharangozóját, a Trespasser című szám képében.

+1 divideD

Természetesen Jósa Tomiék sem hagyták klip- és dal nélkül rajongóikat, hiszen a srácok heteken belül piacra dobják bemutatkozó albumukat, ami a Modulus elnevezést kapta. A korongról egyébként a hallgatóság korábban már megismerkedhetett három nótával a Wormhole, a No One To Shoot, valamint az Ends Of Earth című számok képében. Tegnapelőtt azonban, mintegy újabb ízelítőként megosztották a fraKtured névre keresztelt tételhez készült kisfilmet, melynek elkészülésében maga a frontember is keményen kivette a részét. Íme!

süti beállítások módosítása