Új dallal jelentkezett a Trick Or Treat - Dalpremier!
2019. augusztus 24. írta: Sarok Bettina

Új dallal jelentkezett a Trick Or Treat - Dalpremier!

tot44015_photo.jpg

Valamikor a közeljövőben kívánja megjeleníteni immár hatodik lemezét az olasz metálzenekar, ami a The Legend of the XII saints elnevezést kapta. Az Alessandro Conti vezette legénység igen különleges módját választotta annak, hogy a fanatikusok megismerjék újdonsült szerzeményeiket, ugyanis március óta minden hónapban megosztanak egy dalt - természetesen mindaddig, amig meg nem jelenik újdonságuk.

A különleges tematikájú dalok közül elsőként az Aries: Stardust Revolution című kislemezt ismerhettük meg, majd ezt követte a Taurus: Great Horn (vagy fordítva). Következőként a Gemini: Another Dimension jelent meg, ami Yannis Papadopoulos közreműködésével került rögzítésre, majd a következő hónapban már debütált is az igen fülbemászó Cancer: Underworld Wave, ami kétség kívül közönségkedvenc nóta.

A múlt hónapban a Leo: Lightning Plasma című számot osztották meg a srácok, néhány órája pedig már fültanúi is lehettünk a legújabb tételnek, a VIRGO: Tenbu Horin névre hallgató szám képében. A szóban forgó dal egyébként viszonylag hamar belopta magát a célközönség kegyeibe, hiszen eddig csupán egyetlen olyan ember akadt, akinek nem jött be, a többség viszont odásig van érte.

Íme!

 Ha esetleg még nem ismernéd a csapatot, akkor ideje bepótolni lemaradásod, amit biztosan nem bánnál meg!

Trick Or Treat - Facebook

Trick Or Treat - YouTube

 

süti beállítások módosítása