Átigazolt az Amaranthe - a Nuclear Blastnél jelenik meg következő nagylemezük
2019. október 19. írta: Sarok Bettina

Átigazolt az Amaranthe - a Nuclear Blastnél jelenik meg következő nagylemezük

amaranthe_band_web.jpg

Nemrégiben adtuk hírül, miszerint a svéd-dán tagokból álló formáció lázasan dolgozik vadonatúj nagylemezén, amit valamikor 2020-ban engednek szabaddá. A formáció a napokban izgalmas hírekkel szolgált, ugyanis bejelntették, hogy szerződést kötöttek a Nuclear Blast lemezkiadóval, így az elkövetkezendőkben már a legnépszerűbb lemezkiadó gondozásában fognak piacra kerülni kiadványaik.

Egy valóra vált álom, hogy a partnereink lettek! Hatalmas tapasztalattal rendelkeznek - és nemcsak a metálszintéren -, de emellett csodálatos emberek is egyben, öröm volt megismerkedni velük. Az Amaranthe jövője minden eddiginél erősebbnek bizonyul!

- hintette el Olof Mörck.

Mielőtt még megrohamoznák a stúdiót, a srácok novemberben indulnak majd egy kiadós turnéra, melynek során a Sabatont kísérik, mely formáció a nyáron jelenítette mg vadonatúj lemezét, a The Great Wart.

70848417_139759137332097_5750399203915171578_n.jpg

Érdekesség, hogy a csapat ma egy igen jeles alkalomból ünnepel, hiszen legutóbbi lalbumuk, a Helix pontosan a mai napon lett egy éves. Ez volt az első korong a Jake E.-t váltó Nils Molinnel( Dynazty), aki - mint kiderült - tökéletes munkát végzett, hiszen a fanatikusok azonnal bekajálták a vele készült tételeket.

 

View this post on Instagram

A post shared by Amaranthe (@amarantheofficial) on

süti beállítások módosítása