Visszatér a Raskasta Joulua csapatához Jarkko Ahola!
2019. október 20. írta: Sarok Bettina

Visszatér a Raskasta Joulua csapatához Jarkko Ahola!

jarj72673019_2484932684905555_6608436414784733184_n0.jpg

Jarkko Ahola neve kicsit sem csneg ismeretlenül, hiszen a finn énekes a Teräsbetoni frontembereként tett szert hírnévre, de többek között az ő nevéhez is köthető a Raskasta Joulua létrejötte. A karakteres hangú vokalista már évek óta szólóban tevékenykedik, sőt, saját karácsonyi lemezeket is megjelentetett, melyek mindengyike igen nagy elismerésben részesült.

Jarkko az utóbbi években olyannyira belevetette magát a munkába, hogy a rajongók már a Raskasta Joulua jegyiben sem láthatták őt színpadra lépni, ám most időt szakított arra, hogy néhány év kihagyás után, visszatérjen, és ismét metálban gazdag karácsonyt varázsoljon a finn közönségnek.

Évente csak egyszer van karácsony, és ez vezetett ahhoz, hogy ugyanabban az időben legyen fellépésem a Raskasta Jouluával, de emellett saját turném is egyaránt legyen. Ez volt az a pont, amikor úgy döntöttem, hogy a sajátomra koncentrálok. Ebben az évben hasonló a heyzet, csak most a RJ korábban kezd, így sikerült két koncertre beugranom, hogy megünnepelhessük az évfordulót.

- kommentálta Ahola.

Az énekes november 22-én, és 23-án fog rivaldafénybe lépni, olyan kollégák társaságban, mint Tommy Karevik, Ville Tuomi, és Antony Parviainen - többek között. Az idei év egyébként meglepetésekben gazdag lesz, hiszen ezúttal gyermek kórus is fellép majd az énekesekkel - ezzel ékesítve a jól ismert ünnepi tételeket.

süti beállítások módosítása