Children Of Bodom: távoznak a zenekar oszlopos tagjai
2019. november 01. írta: Sarok Bettina

Children Of Bodom: távoznak a zenekar oszlopos tagjai

01avodda99.jpg

A Children Of Bodom megalakulása még 1993-ra vezethető vissza, ám a zenekar csupán 1997-ben robbant be igazán a köztudatba. Több, mint húsz évet felölelő munkásságuk alatt mindösszesen tíz nagylemezt jelenítettek meg, melyek legutóbbika idén márciusban töltötte meg a lemezboltok polcait, Hexed elnevezésen.

Az évek során számos tagváltáson túlesett már az Alexi Laiho vezette brigád, most azonban szívfájdító üzetet hagytak közözsségi-oldalikon, melyben az áll, hogy a COB oszlopos tagjai, Jaska Raatikainen, Henkka Seppälä, és Janne Wirman távozni kívánnak a formációból, így ebben a felállásban december 15-én lépnek utoljára színpadra.

A hogyan továbbról egyelőre nincs rendelkezésre álló információ, tehát nem tudni biztosan, hogy a Children Of Bodom fejezete végleg lezárul-e, vagy Alexi és Daniel Freyberg új embereket toborozva esetleg kőkeményen tovább robognak.

A finnek egyébként a napokban tettek közzé egy vadonatúj, animációs kisfilmet, ami tizedik nagylemezük névadójához, tehát a Hexed-höz készült.

Íme!

süti beállítások módosítása