Rögzítésre kerül Floor Jansen fellépése - DVD-t ad ki az énekesnő!
2020. február 16. írta: Sarok Bettina

Rögzítésre kerül Floor Jansen fellépése - DVD-t ad ki az énekesnő!

noname2020_1.jpg

Floor Jansen szuper híres szólóelőadóvá nőtte ki magát, miután véget ért a Beste Zangersben nyújtott szereplése. A holland vokalista számtalan rajongót zsebelt be magának, és bár több, mint húsz éves karriert tudhat a háta mögött, karrierje mégis napjainkban kapott új lendületet. 

Az énekesnő jelenleg jól megérdemelt pihenését tölti, ugyanis nemrégiben ért véget turnéjának első "felvonása", de már gőzerőkkel készült a méltán várt folytatásra. Ennek kapcsán kért némi rajongói segítséget, ugyanis a napokban vetette fel közösségi-oldalain, miszerint rögzítsre kerüljön-e az egyik fellépése. A válasz egyértelműen igen volt, majd nem sokkal ezután kérte rajongói támogatását, annak reményében, hogy a közös erőfeszítések gyülölcseként tervei megvalósulhassonak. 

A közkedvelt dalos pacsirta viszonylag hamar, mindössze három óra alatt zsebelt be annyi "adományt", hogy nemcsupán egy DVD-t, hanem egy kulisszák mögötti dokumnetumfilmet is meg tud majd jeleníteni, ám arról egyelőre nincs rendelkezésre álló információ, hogy ezt mikor is kívánja majd meglépni.

süti beállítások módosítása