Albumpremier: Alestorm - Curse Of The Crystal Coconout
2020. május 29. írta: Sarok Bettina

Albumpremier: Alestorm - Curse Of The Crystal Coconout

ale89323689_10158199398758054_6277932359165673472_o.jpg

Hivatalosan is véget ért a várakozás, ugyanis a mai napon töltötte fel a lemezboltok üresen álló polcait az Alestorm vadonatúj nagylemeze, ami a Curse Of The Crystal Coconout elnevezést kapta. A formáció mintegy tizenegy dalt rögzített az újdonságra, melyek saját belátásuk szerint is az eddigi legfurcsább alkotásaikként szuperálnak.

A csapat több felvezetőt is megosztott a nagy debütálás előtt, ilyen többek között az elsőként világot hódító Treasure Chest Party Quest, mely tétel hamar rádióbarát szerzeménnyé nőtte ki magát, a hozzá készült kisfilm pedig sokkal inkább taszítja, mintsem vonzza a nagyérdeműt.

Másodikként a Tortuga című szám került napvilágra, ami a rajongók többségét sikeresen megnyerte, bár a hangszerelést előszeretettel vesézték ki a legnagyobb videómegosztó komment szekciójában. A közelmúltban tették közzé harmadik kislemezes dalukat, a Fannybaws képében, ami bár elkezd az Alestorm-féle muzsikára tekingetni még így sem tudta kellően megkedveltetni magát.

Ahogyan azt fent is említettük, a célközönség végre fellélegezhetett, ugyanis hivatalosan is boltokba került a srácok újdonsága, melynek jelképéül ma újabb klip került publikálásra, a választás pedig a Pirate Metal Drinking Crew-re esett.

 Érdekesség, hogy - amint az az előző lemez esetében is történt - a nótáknak ezúttal is készült egy különleges változata, amit most nálunk is szerencséd van meghallgatni eredeti valójukkal egyetemben.

Íme!

süti beállítások módosítása