Különleges kisfilmet publikált a Feuerschwanz!
2020. május 29. írta: Sarok Bettina

Különleges kisfilmet publikált a Feuerschwanz!

feuerschwanzband.jpg

Június 26.-án érkezik a lemezboltok polcaira a német metálzenekar vadonatúj albuma, ami a Das Elfte Gebot elnevezést kapta. Érdekesség, hogy a tizenegy dalt tartalmazó koronghoz egy hét tételt bemutató feldolgozáslemez is kapcsolódik, amit Die sieben Todsünden címre kereszteltek.

Az átformált szerzemények között, olyan előadók ékességei mutatkoznak be mint a Powerwolf, a Rammstein, a Sabaton, vagy épp Ed Sheeran. A Das Elfte Gebot dallistájáról mindezidáig két tétel került publikálásra, melyek egyaránt kisfilm kíséretében csalogatják a régi és az új fanokat is egyaránt. Elsőként Metfest varázsolta el az internet népét, majd megérkezett a kiadvány névadója is.

A csapat azonban a másik lemez tartalmát sem hagyta titokban, így a közelmúltban lehettünk szem-és fültanúi az Ed Sheeran által szerzett I See Fire című szerzeménynek, ami hamar megnyerte magának a nagyérdemű kegyeit. A Ben Metzner által is vezetett brigád tökéletes köntöst nyújtott a szerzeménynek, csakúgy mint a hozzá készült kisfilmnek, ami elmondásuk szerint a Trónok harca és a Hobbit kereszteződésének jelképe.

A szóban forgó nótához most újabb videót tettek közzé, ami amolyan karantén-klipként könyvelhető el, ugyanis azt kísérhetjük végig, hogyan társulnak a különböző hangszerekkel vegyített folk elemek, melyek egyébként az összes nóta alapkövét képezik.

Íme!

süti beállítások módosítása