Elkészült első lemezével a Bodom After Midnight!
2020. november 30. írta: Sarok Bettina

Elkészült első lemezével a Bodom After Midnight!

122178729_188096672884850_3901959918879100322_n.jpg

A tavalyi év minden bizonnyal minden egyes Bodom-rajongónak szívfájdító volt, ugyanis az 1993-ban alakult, de  1997 óta Children Of Bodom néven futó metálzenekar meghozta azt a döntést, amire senki sem számított, és végleg elbúcsúzott közönségétől. A csapatot természetesen új tagok toborzásával tovább vitte Alexi Laiho, akinek viszont teljesen új néven kellett felépítenie széthullott zenekarát.

Miután a távozó tagok írásba foglalták, miszerint Laiho az engedélyük nélkül nem használhatja a COB nevet, a zenész úgy döntött, átnyálazza a formáció munkásságát és egy olyan nevet választ, ami azt sugallja, ez még mindig ugyanaz a csapat, mindössze a név és tagok személye a változó. A zenész nem is gondolkodott sokáig a dolgon, így a Follow The Reaper nevezetű lemez található Bodom After Midnight című szerzemény lett a formáció újdonsült neve.

A csapat néhány koncertet már maga mögött tudhat, mintegy hivatalos bemutatkozásnak eleget téve, de már az is köztudott tény volt, hogy a színfalak mögött bizony lázasan készül első nagylemezük, melynek rögzítését már be is fejezték. A srácok közösségi oldalaikon jelentették be, miszerint bemutatkozó kiadványuk csupán az utolsó simításokra vár, azt azonban továbbra sem árulták el, hogy mikor kívánják boltokba küldeni, ahogyan tartalmáról sem adtak rendelkezésre álló információt.

süti beállítások módosítása