Farewell címmel érkezik a dArtagnan új kislemeze - csekkold az előzetest!
2021. január 06. írta: Sarok Bettina

Farewell címmel érkezik a dArtagnan új kislemeze - csekkold az előzetest!

3_1.jpg
Március 26-án jelenik majd meg a muskétásrockot játszó zenekar vadonatúj nagylemeze, ami a Feuer & Flamme címet viseli. A kiadványról egyelőre annyit lehet tudni, hogy mindösszesen tizenkét dalt sorakoztat fel, emellett megtalálható lesz majd a dallistán néhány daluk átértelmezése, valamint a már korábban bemutatásra került Griechischer Wein (ami egy feldolgozás), valamint a Schandmaullal közösen rögzített An der Tafelrunde is.

A Ben Metzner vezette legénység egyébként már adott némi ízelítőt újdonságuk hangzásából, ugyanis decemberben került publikálásra első kislemezes szerzeményük, a C'est la vie című szám képében, amihez egy izgalmas klipet is forgattak.

Mintegy meglepetés gyanánt, a srácok bejelentették, hogy a héten újabb tételt osztanak meg a tűkön ülő közönséggel, ami a Farewell elnevezést kapta, és amiben ezúttal Patty Gurdy működik közre. Érdekesség, hogy már korábban is köztudott volt, miszerint Patty közös dalon dolgozik a dArtagnannal, ugyanis néhány hónapja már megosztottak némi kulisszát a kisfilm forgatásáról; most azonban hivatalos előzetes érkezett a zenekar YouTube-csatornájára, ahol már most szárnyal a kedvelések száma.

cover_feuer.jpg

süti beállítások módosítása