Ősszel érkezik Anette Olzon új albuma!
2021. január 13. írta: Sarok Bettina

Ősszel érkezik Anette Olzon új albuma!

135348152_3350687008387872_941563643159647984_n.jpg

Anette Olzon kicsit sem vesztegeti idejét, ugyanis a napokban rengetek izgalmas hírrel örvendeztette meg rajongótáborát, a jó hírek csepegtetéséből pedig még messze nem fogyott ki tarsolya! Köztudott, hogy a vokalista lázasan dolgozik vadonatúj szólólemezén, amit idén küld majd a lemezboltok polcaira.

A The Dark Element énekesnője elárulta, hogy újdonsága sokkal keményebb vizeket bolygat mint a 2014-es megjelenésű Shine, ami kicsit sem nyerte el a célközönség kegyeit.

Ez a lemez nagyon más mint a Shine, mind zenei, mind a szöveg szempontjából egyaránt. Ez a korong sokkal keményebb és gyorsabb lesz. Egyáltalán nem az lesz mint a Shine esetében, hogy a saját életemről és érzéseimről szólnak a szövegek. Ezúttal más dolgokról is írtam. Van egy társproducerem, aki segít megírni a szövegeket és a zenét.

- újságolta korábban.

Az ex-Nightwish-pacsirta folyamatos izgalomban tartja a fanokat, nemrégiben például arról rántotta le a leplet, hogy része lesz a Magnus Karlsson jóvoltából alapított Heart Healer nevezetű formációnak, melynek keretein belül olyan énekesnők mellett ragad mikrofont mint Noora Louhimo, Netta Laurenne, Adrienne Cowan, Ailyn, valamint  Margarita Monet.  Az alakulat első nagylemeze március 12-én jelenik majd meg és a The Metal Opera címet viseli. Hamarosan egyébként mi is fültanúi lehetünk az első szerzeménynek, ami január 25-én kerül publikálásra.

Ennek apropóján hintette el, miszerint 2021 őszére datálta önálló korongjának debütálását, melynek bemutatását hamarosan meg is kezdi, ugyanis az elmúlt időszakban több kisfilmet is forgatott. Ha mindez nem volna elég, a The Dark Element rajongói felköthetik a gatyát, ugyanis a zenekar jövőre küldi boltokba harmadik nagylemezét!

süti beállítások módosítása