Hoppá! A finn törvény szerint, haláláig Kimberly Goss férje volt Alexi Laiho!
2021. január 19. írta: Sarok Bettina

Hoppá! A finn törvény szerint, haláláig Kimberly Goss férje volt Alexi Laiho!

135202777_729850997659758_4405380070820615071_n.jpg

Január elején bombaként sokkolta a világot a hír, miszerint negyvenegy éves korában, december utolsó hetében elhunyt a Children Of Bodom egykori frontembere, Alexi Laiho. A zenész halálát a mai napig lehetetlenség felfogni, így nem is múlik el nap anélkül, hogy kollégák- és rajongók milliói ne tisztelegnének előtte valamilyen formában.

Laiho halálhíre exfeleségét rázta meg a legjobban, aki azóta, hogy regisztrált az Instagramra folyamatosan feltölt korábbi felvételeket, melyeken a Sinergy és a COB zenekarok legemlékezetesebb pillanatai kerültek megörökítésre egy-egy turné során. Köztudott, miszerint Kimberly Goss 2002-ben mondta ki a boldogító igent Alexinek és mindazok ellenére, hogy 2004-ben elváltak útjaik, egészen a finn zenész haláláig szoros barátság fűzte őket egymáshoz, olyannyira, hogy az utolsó beszélgetésük is aznap zajlott le, amikor a Alexi örökre lehunyta szemeit.

Alexi egyébként 2017-ben vette feleségül kedvesét, Kelli Wright-ot, akivel nem sokkal a zenész halála előtt ünnepelték harmadik házassági évfordulójukat. A finn törvény azonban most rendesen beintett a gyászoló özvegyeknek, ugyanis kiderült, hogy hivatalos formában nem Kelli Wright-Laiho, hanem Kimberly Goss volt Laiho felesége.

Az Ilta-Sanomat megkeresésére Kimberly megerősítette, miszerint hivatalos formában soha nem váltak el Alexivel, tehát Alexi Kellivel köttetett frigye a finn törvény értelmében olyan mintha meg sem történt volna, mindazok ellenére is, hogy a páros büszkén posztolt esküvőjükről 2017 decemberében.

Goss egyébként kijelentette, hogy bár férjével rendszeresen tartotta a kapcsolatot, annak új asszonykájával semmilyen kapcsolata nincs, olyannyira, hogy még csak nem is ismerik egymást, egy dolgot azonban üzent Wright-Laiho számára, mégpedig azt, hogy nem szeretne nyilvános viszályba kerülni vele, mivel nem szeretné Alexi „örökségét” háborúzással bemocskolni.

collage526757.jpg

süti beállítások módosítása