Anneke Van Giersbergen büszke a VUUR készülő albumára
2017. május 03. írta: Sarok Bettina

Anneke Van Giersbergen büszke a VUUR készülő albumára

1280x720_6.jpg

Tavaly decemberben hintette el a hírt Anneke van Giersbergen, hogy új zenekart alapított, ami a VUUR elnevezést kapta. A csapatban olyan zenészek foglalnak helyet a The Gathering egykori frontasszonya mellet, mint Ed Warby (Hail Of Bullets, Ayreon, ex-Gorefest), Jord Otto (My Propane, ex-ReVamp), Johan Van Stratum  (ex-Stream Of Passion), valamint Ferry Duijsens.

A formáció jelenleg is gőzerőkkel dlgozik debütáló albumán, ami vélhetően ősszel jelenik majd meg. Anneke elmondása szerint a dalok dallamosak, és nem mellesleg súlyosak lesznek, tehát a holland dalospacsirta egy teljesen más oldalát készül megmutatni -, melynek kezdete talán a csapat karakteres neve, ami magyarul tüzet jelent.

Az album keverése. Az egyik kedvenc dalom az egyik hatalmas, epikus szólójával Jord Otto jóvoltából! Komolyan, könnybe borult a  szememben, amikor ismét hallottam teljesen átalakítva. Istenem, milyen szerencsés és áldott vagyok ezekkel a mesterekkel! És Joost, akivel együtt írtuk és alakítottuk a dalokat.

-írta a csapat hivatalos Facebook-oldalán a The Gentle Stormban is tevékenykedő vokalista.

 

süti beállítások módosítása