Percek alatt óriási siker a Leander Kills vadonatúj dala - Premier!
2019. augusztus 20. írta: Sarok Bettina

Percek alatt óriási siker a Leander Kills vadonatúj dala - Premier!

leander-kills-aprilis13-33923-1548325765.jpg

Februárban hódította meg a világot a Leander Kills harmadik stúdiólemeze, ami találóan, a Luxusnyomor elnevezést kapta. Maga a formáció egyébként a minap csapott egy hatalmas bulit, ami Leander 10 elnevezésen került megrendezésre. A fellépés nyilvánvalóan Köteles Leander karrierjét ölelte fel, a Babylontól egészen a manapság nagy népszerűségnek örvendő Leander Killsig.

Az is köztudott volt továbbá, miszerint a színfalak mögött új nóták is készülőben vannak, sőt, egy vadonatúj kisfilmet is leforgattak a srácok, azt azonban nem hozták nyilvánosságra, hogy mely szerzemény is került megfilmesítésre - egészen máig. A csapat a napokban már elárulta, hogy a mai napon új tétellel lepik meg közönségük, ígéretüket pedig kőkeményen be is tartották, ugyanis alig néhány perce debütált a YouTube-on a Boldogság Virág elnevezésű szerzeményük, ami természetesen videóklip kíséretében debütált.

Maga a nóta, már most hatalmas sikernek örvend a céközönség körében, hiszen viszonylag rövid időben belül sokak tettszését elnyerte.

Íme!

 

süti beállítások módosítása