Nincs karácsony Tarja nélkül! Megérkeztek az énekesnő újdonságai!
2020. november 06. írta: Sarok Bettina

Nincs karácsony Tarja nélkül! Megérkeztek az énekesnő újdonságai!

84834031_2815860095101589_8062781868140920832_o0.jpg

Nemrégiben számoltunk be arról, miszerint különleges ötlettel rukkolt el a finn metálénekesnő, ugyanis elhatározta, hogy némi extra kiegészítéssel újra piacra dobja 2017-es megjelenésű From Spirits and Ghosts (Score for a Dark Christmas) című karácsonyi dalokat tartalmazó nagylemezét.

Köztudott, hogy a vokalista teljesen más szemszögből közelítette meg az ünnepi hangulatot, egészen pontosan azon személyek szemszögéből vetíti a hallgatóság elé az ünnepet, akik valamilyen oknál fogva nem tudják azt élvezni, és aminek következtében semmi boldogság nem tölti el szívüket. Az újbóli megjelenésre ma került sor, ám nem ez volt az egyetlen ékesség, amivel a Nightwish-énekesnő lázasan készült..

A fent említett korong mellé társul még egy Christmas Together: Live at Olomouc and Hradec Králové 2019 elnevezésű koncertlemez is, melynek debütálását november 27-ére datálták, de akár már most beletudsz hallgatni a végeredménybe, ugyanis mi készségesen elhoztuk!

A közelmúltban egyébként már az első felvezetőt is megosztotta az énekesnő, a választás pedig az általa jegyzett Together című számra esett.

Aki esetleg nem emlékezne már arra, hogyan is festett a From Spirits And Ghosts dallistája, annak most lehetősége nyílik feleleveníteni emlékeit:

 

süti beállítások módosítása