Stúdióba vonult Anette Olzon!
2016. november 20. írta: Sarok Bettina

Stúdióba vonult Anette Olzon!

Készül a Jani Liimatainennel közös albuma

picanette13.jpg

Néhány hónapja derült ki, hogy a Nightwish egykori énekesnője hivatalosan is visszatért a metalzenei szintérre, ugyanis amellett, hogy visszatért egykori zenekarához, az Alison Avenuehoz – amely egyébként már gőzerőkkel dolgozik új szerzeményein –, új projekten dolgozik a Sonata Arctica egykori gitárosával, Jani Liimatainennel.

Az akkori közleményben arról is értesülhettünk, hogy első közös korongjuk a jövő év folyamán fog majd az üzletek polcaira kerülni. Továbbá megtudhattuk azt is, hogy a két zenész régi közösen dédelgetett álmát váltotta valóra, ugyanis mindketten hosszú évek óta nagy rajongói a másik munkásságának, és mindig is szerettek volna együtt dolgozni. Elmondásuk szerint az első lemezük egy fülbemászó, dallamos, és egyben sokat mondó, lényegre törő dalokat tartalmazó anyag lesz, és mindezeken túl egy igazi metal-album, így méltán reménykednek abban, hogy rajongóiknak is egyaránt tettszeni fog.

A svéd énekesnő a minap posztolt hivatalos Instagram-profilján keresztül néhány fotót, amelyek a stúdió falain belül készültek, így ennek fényében megtudhattuk, hogy Nettie már néhány dalt fel is énekelt a 2017-ben érkező korongról, melyek rögzítését nagyon élvezte.

 

süti beállítások módosítása