Nightwish: Újra boltokban az End Of An Era!
2018. december 07. írta: Sarok Bettina

Nightwish: Újra boltokban az End Of An Era!

nightwish_paradiso_once_tour_08-11-2004_094.jpg

Köztudott, hogy a Nightwish idén nagy lépésre szánta el magát, ugyanis a közelmúltban bejelentették, hogy újra piacra dobják az eredeti  korszakukat lezáró End Of An Era nevezetű DVD-t. A kiadvány ugyanis a 2004-es megjelenésű Once lemez turnéjának utolsó állomását tartalmazza, melyen utoljára áll színpadra az eredeti felállású Nightwish.

A koncertet követően a srácok nem túl szívélyes módon egy nyílt levelet adtak át Tarja Turunen énekesnőnek, melyben felszólították őt a távozásra. A formáció az évek során újabb alapítótagtól búcsúzott, ugyanis Jukka Nevalainennek számos problémával kellett szembe néznie, melynek következtében képtelen a dobok mögött tartózkodni.

Néhány hónapja kiderült, hogy a Nightwish két alapítója, Tuomas és Tarja 13 év után elásta a csatabárdot és végre szóba álltak egymással. Vélhetően ennek jegyéül került ma újra boltokba a már fent is említett DVD, amiről mindösszesen négy kisfilm került kimásolásra. Elsőként a Nemót tekinthettük meg, majd ezt követte a Sleeping Sun, a napokban pedig megérkezett a Ghost Love Score is.

A korong újbóli debütálásának jelképeként a mai napon újabb élőfelvételes video került megosztásra, a választás pedig ezúttal a Wish I Had An Angel című számra esett, ami egyébként a fellépések záró dala.

Íme!

süti beállítások módosítása