Közös turnéjukról mesélt Amy Lee és Sharon den Adel
2019. október 09. írta: Sarok Bettina

Közös turnéjukról mesélt Amy Lee és Sharon den Adel

collage23_1.jpg

Jövőre indul egy kiadós turnéra egymás társaságában az Evanescence és a Within Temptation. Ahogy a rajongók, úgy a két zenekart alkotó zenészek is egyaránt izgatottak, így nem is olyan meglepő, hogy a metálzenei sajtó közkedvelten csípja el a frontassznyokat egy-egy információt megkaparintva tőlük.

Legutóbb, első közös találkozásukról ejtettek néhány szót, most pedig elárulták, hogy honnan jött a közös turné ötlete, maga az elnevezése, de egymás munkssága iránti ismeretük is egyaránt szóba került.

Nagyon izgatottak voltunk, amikor azt ajánlották, hogy csinájunk együtt egy turnét. Úgy tűnik, hogy igény van rá, s ezért nagyon várjuk. Közösen választottuk ezt a nevet. Úgy érezzük, hogy bár két külön álló világ vagyunk, mégis van bennünk valami közös. Mindannyian úgy látjuk, hogy tökéletes ötlet volt összehozni ezt a két világot. 

- magyarázta Amy Lee a turné és annak elnevezése kapcsán. Ezt követően arra a kérdésre adtak választ, hogy mi a  véleményük a másik mizsikájáról:

Soha nem mélyültem bele a zenéjükbe, egészen addig, amig nem találkoztam Sharonnal az egyik fellépésünkön. Elkezdtem keresgélni azokat a gyönyörű dalokat, amik nagyon megtetszettek. Olyan érzésem volt, mintha valami olyan újdonságot találtam volna, ami mindig is rám várt.

- vallotta be az Evanescence-frontasszony.

Nagyon kedvelem a zenéjüket. Amikor megjelent a Fallen fontos volt, hogy valami új is történjen. Talán kicsit több volt náluk a nu-metál, mi viszont inkább a szimfonikus dolgokkal foglalkoztunk.

- tette hozzá Sharon a saját álláspontját.

Arra, hogy várható-e bármiféle rivalizálás a felek között a következő válaszok hangozzak el:

Nem hinném, hogy lenne rivalizálás. Ahogyan mondtuk, sok hasonlóság van bennünk, de mindenki a saját dolgát csinálja. Nagyon pozitívan látom a dolgokat, és biztos vagyok benne, hogy mindkét együttes a legjobb formáját hozza majd.

- vélekedik Sharon, Amy pedig a következőket fejtette ki:

Tiszteletben tartjuk egymást, és nagyon izgatottak vagyunk. Sharon nagyon kedves ember, a srácokkal nem töltöttem sok időt, de biztos vagyok benne, hogy ők is azok. Azt hiszem, hogy jókat fogunk majd szórakozni.

 

 

süti beállítások módosítása