Érkezik Anette Olzon újdonsága!
2019. december 19. írta: Sarok Bettina

Érkezik Anette Olzon újdonsága!

collage00_1.jpg

A svéd énekesnő idén dobta piacra zenekarával, a The Dark Elementtel felvett második nagylemezét, ami a Songs The Night Sings elnevezést kapta. A formáció igen pozitív visszajelzéseket kapott az újdonság kapcsán, melyről kiderült, hogy a dalok nagyrészében az ex-Nightwish-énekesnő dalszerzőként is részt vett.

Nettie emellett továbbra is tagja az Alyson Avenue nevezetű zenekarnak, melynek immmáron másodszor áll a frontján, hiszen köztudott, hogy egykoron a Nightwish miatt lépett ki a formációból, ám 2015 óta újra ő a frontasszonya a csapatnak. A vokalista a jelek szerint felkapottabb, mint valaha, hiszen a  Frontiers Music lemezkiadó nemrégiben tett közzé egy friss előzetest, amiben a 2020-ban debütáló újdonságokat vonultatja fel, Anette neve pedig elsőként lelhető fel a listán...

A videóból kiderült, miszerint Nettie kicsit sem vesztegette idejét, hiszen újabb projektje indul majd hódító útjára, nem is akárkivel az oldalán! A svéd tehetség Russel Allennel egyesítette erejét, arra viszont nagy eséllyel csupán jövőre derül fény, hogy mit is takar pontosan az Allen/Olzon duó.

süti beállítások módosítása