Elárulta új lemeze címét a Dark Sarah
2020. március 23. írta: Sarok Bettina

Elárulta új lemeze címét a Dark Sarah

10334397_640615852686956_3390616021999628828_n.jpg

Köztudott, miszerint az ex-Amberian Dawn-énekesnő új, immáron negyedik nagylemezén dolgozik újdonsült zenekarával, a Dark Sarah-val, amit valamikor a közeljövőben kíván a boltok polcaira küldeni. A formáció frontasszonya az elmúlt időben teljesen más munkálatokkal volt elfoglalva, ma viszont jó hírrel jelentkezett rajongóinak, ugyanis amellett, hogy újbóli segítséget kért az újdonság elkészülését illetően, nyilvánosságra hozta annak címét!

Egy rövid, mintegy néhány percet felölelő előzetes jóvoltából ugyanis kiderült, hogy a negyedik Dark Sarah-korong a Grim elnevezést kapta tartalma pedig tele lesz mágikus, sötét, ám mindenek felett fantasztikus történetekkel.

A támogató kampány március 26-án veszi kezdetét, és persze mindaddig tart, amig meg nem érkezik az áhított összeg, amiből már rögzítésre is kerülhet a kiadvány, azt követően pedig már el is érheti a lemezboltok polcait.

A formáció legutóbbi nagylemeze egyébként The Golden Moth elnevezésen, 2018-ban került a boltokba, akkor még hivatalos tagként ragadott mikrofont a csapatban JP. Leppäluoto, vendégként pedig Marco HietalaZuberoa Aznárez, és Netta Skog is tiszteletét tette az igen sokoldalúra sikeredett kiadványon.

süti beállítások módosítása