Készül a nyolcadik Powerwolf-album!
2020. április 28. írta: Sarok Bettina

Készül a nyolcadik Powerwolf-album!

31396755047_62d776cf81_h.jpg

2018-at írtak a naptárak, amikor is a boltok polcaira került a német metálzenekar legutóbbi nagylemeze, ami a The Sacrament Of Sin elnevezést kapta. A formáció elhintett információi szerint, ez lett eddigi legjobb lemezük, ugyanis ezúttal számos új dolgot kipróbáltak, már ami a hangszerelést illeti.

A végeredmény magáért beszél, ugyanis már a megjelenést követő napokban hatalmas sikereket zsebelt be, így nem is kellett sokat várni arra, mire bearanyozódott. Az újdonság jóvoltából, korábbi lemezeik is további sikerekben lettek gazdagabbak, a nagyérdeműt viszont az izgatja, hogy mikor érkezik a fent is említett farkas-csoda utódja.

Néhány hónapja Dorn Attiláék végre híreket szórtak a metálzenei sajtó felé, ugyanis apránként rántották le a leplet készülő kiadványukról. Mint kiderült, idén sem maradunk Powerwolf-muzsika nélkül, ám ezek képében nem köszönthetünk vadonatúj tételeket. A srácok - szokásukhoz hűen - a nyár beköszöntével dobják piacra legújabb válogatáslemezüket, ami a Best Of The Blessed elnevezést kapta.

Mint kiderült, a a cím egy dupla kiadványt takar, az elsőre közzétett csodálatos borító pedig mindösszesen tizenhat, fergeteges Powerwolf-nótát sorakoztat fel, melyek némelyike teljesen új köntöst kapott. A dolog második fele egy koncertanyag lesz, amit The Live Sacrament címre kereszteltek, és aminek tartalma egy másik, egyedi borító alatt bújik meg.

49391064873_b0cc5172da_k.jpg

Az utóbbi időben csend vonult a farkasok háza tájára, így semmilyen információt nem közöltek egy esetleges új korong érkezéséről - egészen máig! Közösségi oldalaikon néhány órája jelent meg a nagyszerű hír, miszerint a falka főállású agya, Matthew Greywolf stúdiójába vonulva már elkezdte a nyolcadik Powerwolf-album munkálatait!

Mint kiderült, a zenész a koronavírus-járvány kitörésekor döntött úgy, hogy a stúdió falain belül szorgoskodik, melynek eredménye 2021-ben foglal helyet a lemezboltok polcain. Elmondása szerint, nagyon izgalmas dolgokat készítettek, amiből minden tekintetben egy erőteljes kiadvány fog kirajzolódni.

A zenész azt is elárulta, hogy a felvételeket az év végére datálták, a jövő év pedig teljes mértékben egy új fejezetet nyit majd a formáció történelmében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Powerwolf (@officialpowerwolf) által megosztott bejegyzés,

 

süti beállítások módosítása