Elkészült az Amaranthe új lemeze!
2020. május 04. írta: Sarok Bettina

Elkészült az Amaranthe új lemeze!

40717431_513077139161190_8266430111279718613_n.jpg

Köztudott, miszerint idén készül boltokba küldeni vadonatúj nagylemezét a svéd/dán tagokat számláló Amaranthe. A formáció legutóbbi kiadványa két évvel ezelőtt hódított világot, ami egyúttal az első közös kiadvány volt a Jake. E-t váltó Nils Molinnal a fedélzeten. 

A Helix napjainkban is hatalmas sikernek örvend, ezt azonban hamarosan felváltja érkező újdonságuk, amit már hónapok óta gondosan készítenek. A csapat ezúttal is mérföldkövet készül meglépni, amit mi sem bizonyít jobban mint az, hogy folyamatosan jelentést adtak a rajongóknak a stúdióból - ezzel beengedést adva a nóták hangzásába.

Mielőtt még hivatalossá tették volna hatodik korongjuk megjelenését, elárulták, hogy átigazoltak a Nuclear Blast lemezkiadó szárnyai alá, mely kiadó olyan bandák lemezeit népszerűsíti, mint a Nightwish, a Sabaton, a Battle Beast, vagy a Twilight Force - csak, hogy néhányat említsünk.

Néhány hónapja, mintegy meglepetés gyanánt, megosztottak egy vadonatúj dalt is a nagyérdeművel a Do Or Die képében, ami egy különleges duettet takar a menedzserükkel, Angela Gossow-val. Érdekesség, hogy ez volt az első alkalom, amikor a német vokalista mikrofont ragadott, ugyanis az Arch Enemyből való 2014-es távozását követően egyáltalán nem énekelt, bár évekkel ezelőtt bejelentette, miszerint elkezdett dolgozni egy saját egy projekten.

Az Amaranthe buzgó legénysége a napokban tette közzé a nagyszerű hírt, miszerint teljes egészében elkészült várva várt nagylemezük, ugyanis mind három énekes befejezte saját részének rögzítését - ezzel végeredményt adva kemény munkájuknak. Arról egyelőre nincs rendelkezésre álló információ, hogy mikor tölti fel a lemezboltok üresen álló polcait a kiadvány, ám a csapatot ismerve vélhetően valamikor az ősszel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Amaranthe (@amarantheofficial) által megosztott bejegyzés,

 

süti beállítások módosítása