Megérkezett a Dark Sarah új kisfilmje
2016. november 16. írta: Sarok Bettina

Megérkezett a Dark Sarah új kisfilmje

November 18-án kerül majd a lemezboltok polcaira a szimfonikus metált játszó Dark Sarah második albuma, melynek borítójáról és dallistájáról is egyaránt lehullott a lepel. Korábban már arról is értesülhettünk, hogy a bemutatkozó lemezhez hasonlóan, ezen a korongon is hallható lesz néhány duett, amelyek olyan előadókkal lettek rögzítve, mint Charlotte Wessels (Delain), JP Leppäluoto (Charon, Northern Kings), és Manuela Kraller (ex-Xandria) – utóbbi már az előző anyagon is hallható volt egy szám (Memories Fall) erejéig.

14607164_240990782985783_2983350267384168448_n.jpg

A The Puzzle névre keresztelt lemezt egyébként augusztus 27-én a Little Man című dal, és a hozzá készült kisfilm harangozta be. Október 18-án pedig már az első duettnek is fültanúi lehettünk, ugyanis debütált a Charlotte Wesselsszel rögzített Aquarium, ami egy csodálatos dalszöveges kisfilm keretein belül érhető el.

A finn szoprán még a múlt hónapban értesítette rajongóit arról, miszerint már forognak a kamerák legújabb videoklipjéhez, amely a Juha-Pekka Leppäluotoval rögzített duetthez, a Dance With The Dragonhöz készült. A klip alig néhány órája debütált a csapat hivatalos YouTube-csatornáján, de már most nagy sikernek örvend.

süti beállítások módosítása