Feuerschwanz: idén is lesz strandkoncert!
2021. március 05. írta: Sarok Bettina

Feuerschwanz: idén is lesz strandkoncert!

119563466_676146656335167_6853264153986421555_n.jpg

Már tavaly is nagy sikernek örvendett a Feuerschwanz sajátos megoldása annak reményében, hogy a koronavírus-járvány tombolásának ellenére is közönség jelenlétében tudjanak színpadra lépni. A német medieval metált játszó zenekar legutóbbi nagylemeze tavaly nyáron jelent meg, és a Das Elfte Gebot címet viseli, mely lemez kritikáját itt tudod átböngészni.

Maga a korong hatalmas sikernek örvend, népszerűsítését pedig két online, közönség nélkül megrendezett fellépés követte, melyek keretein belül különböző vendégek ékesítették az estét egy-egy dalban kiegészülve.

A srácok egyébként tavaly nyáron rendezték meg első ízben a Strandkorb Metfest elnevezés alatt futó fellépéssorozatot, melynek érdekessége mindösszesen az, hogy a járványügyi intézkedéseknek eleget téve, a nézőtéren megfelelő távolságra elhelyeznek néhány kényelmes, strandolásra és két ember befogadására alkalmas ülőhelyet.

Hogy ebben mi a buli? Hát az, hogy egyszerre tudsz bulizni és lazítva szürcsölni a kis italodat, miközben együtt üvöltheted a formációval a dalaikat. Hát nem szuper?! Mivel tavaly is hatalmas ováció volt e téren, a zenekar most szülővárosában, Nürnbergben is megrendezi az eseményt, az elsődleges tervek szerint pedig július 17-én fognak erre sort keríteni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Feuerschwanz (@feuerschwanzband) által megosztott bejegyzés

süti beállítások módosítása