Ismét online bulizik a Feuerschwanz!
2020. november 17. írta: Sarok Bettina

Ismét online bulizik a Feuerschwanz!

120202386_429049718483251_1261742879449740278_n.jpg

Nyáron került a boltok polcaira a német formáció vadonatúj, dupla tartalommal megpakolt stúdiólemeze, ami a Das Elfte Gebot elnevezést kapta. A kiadvány megjelenésének napján a csapat egy különleges, minden tekintetben látványos online koncerttel lepte meg a fanokat, ugyanis a helyszínen - a koronavírus-járványnak köszönhetően - sajnos nem vehetett részt a nagyérdemű.

Az elmúlt hónapokban lehetőség nyílt arra, hogy Ben Metznerék közönség előtt is előadják az új és a már régóta kedvenc szerzeményeket, - természetesen a korlátozásoknak eleget téve - most azonban újfent virtuálisan kívánják megmozgatni koncertre éhes rajongóikat, amiről a napokban tudósítottak.

 Nehéz idők járnak - de nem lennénk Feuerschwanz, ha most homokba dugnánk a fejünket! Most minden egyes energiánkat, - amit eredetileg a turnéra fordítottunk volna - egyetlen epikus eseményre fordítjuk! Bemutatjuk tehát: Die Letzte Schlacht - Mehr als nur ein Online Konzert ( Az utolsó csata - Több, mint egy online koncert! - a szerk.)

- olvasható az alább is megtekinthető felvétel mellékleteként.

A fellépés premierjére egyébként január 29-én kerül sor, és ami még ennél is jobb hír, hogy a fellépés mindösszesen 72 órán át elérhető marad, így aki nem elégszik meg az egyszeri megtekintéssel, illetve aki esetleg lemaradna az élő vetítésről, annak lehetősége nyílik visszanézni a srácok buliját.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Feuerschwanz (@feuerschwanzband) által megosztott bejegyzés

 

 

süti beállítások módosítása