Tüzes kisfilmmel készül a dArtagnan!
2021. március 10. írta: Sarok Bettina

Tüzes kisfilmmel készül a dArtagnan!

4_1.jpg

Március 26-án hódítja majd meg a világot a dArtagnan vadonatúj nagylemeze, ami a Feuer & Flamme címet viseli. A formáció már több felvezetőt megosztott az újdonságról, ami elöljáróban arról tanúskodik, hogy a korábbi lemezekkel ellentétben sokkal változatosabb hangzással lett ellátva.

Nemrégiben fény derült a dallistára is, amin mindösszesen húsz tétel került elhelyezésekre, ezek hátteréről pedig egyenként meséltek a zenekar tagjai. Néhány nóta igen komoly üzenettel lett ellátva, a Mein Leben lang például Tim Bernard gitáros lányáról szól, a korábban bemutatott Solang dein Blut pedig Ben Metzner énekes 2008-ban elhunyt édesanyja előtt állít emléket.

A srácok természetesen néhány parádés nótát is felpakolt a listára, melyen megtalálható lesz a tavaly bemutatott Griechischer Wein, a Schandmaullal közösen rögzített An der Tafelrunde, valamint a német metálvilág krémjével közösen szerzett Kaufmann & Maid című szám is.

A csapat ma bejelentette, miszerint pénteken este publikálják legújabb szerzeményüket, a választás pedig az album névadójára, tehát a Feuer & Flamme című tételre esett, amihez egy látványos, a címnek eleget tevő tüzes, már-már lángokban álló klipet is forgattak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

dArtagnan (@dartagnan_official) által megosztott bejegyzés

A dallista:

CD 1:

1. C'est la vie
2. Feuer & Flamme
3. Farewell
4. Feste feiern
5. Scharlatan
6. Glücksritter
7. Solang dein Blut
8. Ja, ich will
9. Drei Brüder
10. Auf uns're Frauen
11. Mein Leben lang
12. Völkerschlacht

CD 2:

1. Helden
2. An der Tafelrunde
3. Pesnya Mushketerov (Das Lied der Musketiere)
4. Griechischer Wein
5. Wenn Helden tanzen
6. Kaufmann & Maid
7. Ode an die Freude
8. Heroes

cover_feuer.jpg

süti beállítások módosítása