Eldurvult Kimberly Goss és Anna Laiho vitája — perrel fenyegetik az énekesnőt!
2021. március 09. írta: Sarok Bettina

Eldurvult Kimberly Goss és Anna Laiho vitája — perrel fenyegetik az énekesnőt!

provinssirock_20130615_children_of_bodom_116.jpg

Január 4-én értesültünk a szörnyű tragédiáról, miszerint 2020. december 29-én elhunyt Alexi Laiho, aki a világ számára nemcsak a Children Of Bodom frontembere volt, hanem egy megkérdőjelezhetetlen tehetségű, igazi hős, aki zenéjével rajongók milliót segítette át az élet kőkemény megpróbáltatásain.

Nem is kellett sokat várni arra, hogy hosszú évek elteltével (ex)felesége, Kimberly Goss is visszatérjen a nyilvánosság elé, a megállás nélküli megemlékezés azonban nem várt titkokra is fényt derített. Kim és Alexi 2002 februárjában esküdtek örök hűséget egymásnak, házasságuk azonban nem állta ki az idők próbáját, ezért 2004-ben elváltak – legalábbis így tudtuk.

Alexire végül ismét rátalált a boldogság Kelly Wright oldalán, akivel 2017 decemberében oltár elé álltak, igaz hivatalos oldala nem volt a dolognak. Nem sokkal később elindult a lavina a két özvegy között, egymás marcangolásától pedig hetekig hangos volt a média és a közösségi oldalak is egyaránt.

Egyik posztjában a Sinergy egykori énekesnője elárulta, hogy közte és Alexi között sosem került sor hivatalos válásra, ami annyit tesz, hogy a zenész a Kelly Wright-Laihóval kötött házassága egész egyszerűen érvénytelen. Kim azt is hozzátette, hogy amennyiben a finn énekes fontolgatta a válást, akkor nyugodt lélekkel kezdeményezhette volna még akkor is, ha ő nem egyezik bele -  áll a finn törvényben.

135202777_729850997659758_4405380070820615071_n.jpg

Miután végre csitulni látszódtak az események, megérkezett az olaj a tűzre, amikor is Goss törvényes özvegyként nyilvánosságra hozta Laiho halálának okát. Ezt természetesen nem hagyta szó nélkül Alexi nővére, Anna Laiho sem, aki mindezidág kerülte a nyilvánosságot.

 Az Iltalehti megkeresésére Anna meglepő tényeket tárt a nyilvánosság elé, többek között azt, hogy a családnak hatalmas megkönnyebbülés volt, amikor Goss végre kikerült a képből, sőt, hozzátette, miszerint Alexi egyenesen gyűlölte (egykori) nejét.

A Laiho családnál egyébként rendesen kiverte a biztosítékot az, amikor Goss nyilvánosságra hozta Alexi halálának okát, holott a zenész családja határozottan megérte az énekesnőt arra, hogy ne tegye, mivel a világnak is jobb lenne, ha zenei géniuszként emlékeznének Laihóra, mintsem egy, a gyengeségeinek engedő személyre.

Anna a továbbiakban sem fogta vissza magát, olyannyira, hogy Kimberlyt mentálisan instabilnak nevezte, gondolva itt arra, hogy az a szoros barátság, ami egészen a zenész haláláig tartott csupán Kim fejében létezik.

743632822190f3253d8f94fae77660c20a70f54100c23e0d61b4c6579bf32134.jpg

A család továbbá kijelentette, amennyiben Kimberly továbbra is akadályozni próbálja, hogy örök nyugalomra helyezzék Alexit, bár nem szívesen, de akár perhez is folyamodnak, ha ez kell ahhoz, hogy a zenész végre békében tudjon nyugodni. Alexi temetése egyébként január 28-án került megrendezésre, majd ezt követően elhamvasztották.

Az Iltalehti egyébként felkereste Gosst az esettel kapcsolatban, aki azonban továbbra sem reagált a megkeresésre, ellenben saját módszerét alkalmazta hangja hallatására, ugyanis ismételten az Instagramon fejtette ki véleményét.

Fogalmam sincs mit tegyek. Átkozott leszek, ha megteszem és akkor is, ha nem. Úgy érzem, mintha a kezemet olyan emberek irányítanák, akik elképzelhetetlen hazugságokat terjesztenek rólam. Olyan hazugságokat, melyek által erőszakos és halálos fenyegetéseket kapok azoktól a rajongóktól, akik ezeket elhiszik.

Hazugság, miszerint aranyásó vagyok, akit Alexi gyűlölt. Ezt könnyen megcáfolhatom azok a gyönyörű szöveges-és videóüzenetek által, melyeket naponta küldött nekem, élete legutolsó napjáig. Édes, ugyanakkor szívszorító üzenetek. (...)

olvasható az énekesnő kétségbeesett soraiban.

collage656565.jpg

Kétségbeesetten szeretném tisztára mosni a nevem, de tudom, hogy végső esetben ennek az lesz a módja, hogy közzéteszem a nekem szóló gyönyörű videóüzeneteit. A legközelebbi barátai helsinkiben látták őket, de ez egyértelműen nem elegendő ahhoz, hogy megakadályozzák az engem rágalmazókat. 

Ezek az üzenetek személyesek, nem a világ számára valók. Nem akarom megmutatni őket, de ami még ennél is fontosabb: nem akarom félteni az életem, valahányszor utcára lépek. Nagyon komolyan veszem ezeket a fenyegetéseket. A legtöbbjük üres fenyegetés, a történelem viszont megtanította nekünk azt, hogy néhány rajongó van elég őrült ahhoz, hogy véghez vigye. Dimebaget meggyilkolta egy rajongó, aki szerint ő volt az oka a Pantera feloszlásának.

fogalmazott.

Szóval, hagyjam, hogy az engem csúfoló emberek nyerjenek? A határaimat tesztelik. Nem akarok az ő szintjükre süllyedni, de másként hogyan érhetném el, hogy megállítsam ezeket a fenyegetőzéseket?! Az események ideje pontosan rámutat arra, hogy nem én kezdtem el ezt a nyilvános viszályt, viszont kötelességem megvédeni magam ezektől a fenyegetésektől. Az Ő választása volt, hogy nem válik el tőlem. A tények mintha elkerülnék az emberek figyelmét. Teljesen összetörtem. 

—  fejezte.

süti beállítások módosítása