Dalpremier: Nevergreen - Szárnyak az éjben
2017. április 25. írta: Sarok Bettina

Dalpremier: Nevergreen - Szárnyak az éjben

nevergreen_monarchia_promo_1400x1400.jpg

2014-ben dobta piacra legutóbbi nagylemezét a részben vajdasági tagokból álló Nevergreen zenekar, ami egyben az utolsó kiadvány volt Simon Valentina énekesnővel a fedélzeten. A formáció nemrégiben bejelentette, hogy új lemezük májusban fog a boltok polcaira kerülni, méghozzá a HammerWorld magazin extra CD-melléketeként. 

Az újdonság egyébként a Monarchia elnevezést kapta, melynek a minap megérkezett a beharangozó tétele, a Szárnyak az éjben című szám képében, melyhez egy dalszöveges kisflm is készült.

Egy friss, erőteljes, epikusnak mondható, nagyon metal anyag született, a riffek, a gitárszólók, az énekszólamok - úgy érezzük - 'oda lettek téve'. A szövegekben megtalálhatók az utóbbi évek történelmi folyamatai, amelyek mindenkit valamennyire megérintettek, és amelyeket nem lehet ignorálni, de vannak klasszikus Nevergreen témák a is szerelem és az élet árnyoldalárol. A Black dal metalba oltása tisztelgés a tavaly elhunyt Colin Vearncombe - Black - előtt. A továbbiakban tervezünk még két klipet, a Szelek hátán és az Imperium dalokra.

- vallotta a zenekar az újdonság kapcsán.

 Íme a dallista:

01. Szelek hátán
02. Szárnyak az éjben
03. A harcunk éjjelén
04. Imperium
05. Árnyék a mélyből
06. A hősök nemzedéke
07. Még vár ránk a dal
08. A holtak imája
09. Szemekben a remény
10. Gyilokjáró
11. Everything's Coming Up Roses (Black)

nevergreen_monarchia_front_1400x1400.jpg

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása