Clémentine Delauney elmesélte, szerinte mitől különleges a Visions Of Atlantis zenéje
2019. augusztus 19. írta: Sarok Bettina

Clémentine Delauney elmesélte, szerinte mitől különleges a Visions Of Atlantis zenéje

communityicon_68tstx9a32a21.jpg

Köztudott, hogy augusztus 30-án jelenik majd meg az osztrák metálzenekar vadonatúj nagylemeze, ami a Wanderers elnevezést kapta. Az újdonságról már teljes egészében lehullott a lepel, hiszen már az album borítója és annak dallistája is egyaránt napvilágra került; s ha mindez nem volna elég, már két dalnak is fültanúi lehettünk, a Heroes Of The Dawn, valamint az A Journey To Remember című számok jóvoltából.

Az együttes egyébként újabb kisfilmet kíván megjeleníteni, melynek premierjére augusztus 23-án kerítenek sort, arról azonban egyelőre nincs rendelkezésre álló információ, hogy ezúttal melyik nóta is került megfilmesítésre. Annál izgalmasabb viszont az, hogy a formáció vokalistája, Clémentine Delauney a napokban adott interjút a Loud TV-nek, melynek köszönhetően megtudhatjuk, hogy ő miképp járult hozzá az új tételek megszületéséhez, de arról sem volt rest szót ejteni, hogy szerinte mitől különleges a Visions Of Atlantis zenéje - természetesen napjainkban.

 Az előző album óta (The Deep & The Dark) csodálatos esélyt kaptam, így részt vehetek az egész folyamatban, a dalok írásában, szerzésében. Elkezdtem sajátomnak érezni a zenekart, különösen, amikor közvetíteni tudom a saját ötleteimet, érzelmeimet, olyan dolgokat, amikről a zene útján szeretnék beszélni.

- kezdte, majd így folytatta:

visions-of-atlantis-2019-720x340.jpg

Ez még inkább igaz az új lemezünkre, a Wanderersre, hiszen most sokkal több időt töltöttem a dalok írásával. Egy igen személyes dalt is írtam a lemezre, ez pedig a címadó Wanderers, ez az én dalom.

- vallotta a dalszerzési folyamatokról.

Ezt követően elmondta, hogy a zenekar attól külnöleges, hogy nem kívánják megukat szigorúan a szimfonikus metált játszó csapatok közé sorolni, hiszen zenéjüket szeretik fejleszteni, egyéb más hangzással bővíteni. Elmondása szerint, a Release My Symphony című számuk igen nagy jelentőséggel bír, hiszen abban hallható a legtöbb elem, amit felhasználtak és beleépítettek a dalba. Mindezeken felül, azt is elárulta, hogy csapatának célja nem más, mint újradefiniálni magát a szimfoniukus-metált.

 

süti beállítások módosítása