Kimberly Goss nem tart igényt Alexi Laiho vagyonára!
2021. március 10. írta: Sarok Bettina

Kimberly Goss nem tart igényt Alexi Laiho vagyonára!

sinergy-3.jpg

Továbbra sem nyugodhat békében a 2020. december 29-én elhunyt Alexi Laiho, akinek haláláról január 4-én értesült a világ. A finn legenda jó nagy felfordulást hagyott maga után, különösen az után, hogy kiderült,  haláláig Kimberly Goss törvényes férje volt.

A zenész 2017 decemberében vette feleségül ausztrál szerelmét, ám a finn törvény értelmében ez a házasság érvénytelen. Kim és Alexi egyébként 2002 februárjában esküdtek örök hűséget egymásnak, házasságuk azonban nem állta ki az idők próbáját, ezért 2004-ben elváltak – legalábbis így tudtuk.

Hetekig a Laiho-özvegyek sárdobálásától volt hangos az internet, ugyanis a felek szüntelenül ócsárolták a másikat, majd amikor végre úgy festett a helyzet, hogy befejezték, mint fél tégla egészben megérkezett Alexi nővére, Anna Laiho, aki az Iltalehti megkeresésére olaj volt a tűzre.

A lap természetesen Gosst is megkereste az ügyben, aki elárulta, hogy szeretne megemlékezést tartani (egykori) férjéről, a Laiho család azonban folyamatosan megakadályozza őt ebben.

Harcolok a búcsúztatás jogáért. Egy alkalommal már megfosztottak a lehetőségtől, hogy megemlékezhessek Alexiről.

kezdte, hozzátéve:

Néhány nap alatt eltemethették volna, ha elbúcsúzhattam volna tőle.

collagelaiho.jpg

Nekem rendben van, hogy a család temesse el, soha nem is akartam egyedül csinálni. Mindössze egy megemlékezést szeretnék Alexi urnájával és a közeli barátokkal.

folytatta.

 Bár elváltak, Kimberly szerint Alexivel továbbra is szoros barátság fűzte őket egymáshoz, olyannyira, hogy egészen a zenész halálának napjáig beszéltek egymással.

Az évek során, gyakran kérdeztem rá humorosan, vajon valóban házasok vagyunk még? Az engedélyem nélkül is elválhatott volna, de nem tette meg.

magyarázta, megcáfolva Anna kijelentését, miszerint öccse többször kérte Gosst, hogy írja alá a válást, illetve mondjon le a jogairól.

695e936d2bf91bb3cd39fb134cce474d56ec62dfef1f080020202eb81e9911f9.jpg

Nem akarom Alexi pénzét. Számos sikeres együttesben játszottam, és még megannyi népszerű televíziós műsorban volt lehetőségem zenélni. Nincs szükségem senki pénzére.

jelentette ki.

Köztudott, hogy a Sinergy egykori énekesnője az elmúlt hónapokban rengeteg fenyegető üzenetet kapott, halálos fenyegetésekkel egyetemben, erről elcsukló hangon továbbra is így nyilatkozott:

Véget kell vetni ezeknek a fenyegetéseknek. Rémesek ezek az üzenetek, remélik, hogy meghalok, vagy megölöm magam. Több száz ilyen van. Féltem magamat és lányomat is.

Goss továbbá elárulta, hogy amikor értesült Alexi haláláról, azonnal próbált kapcsolatba lépni Anna Laihóval, aki viszont nem volt hajlandó a kommunikációra. Kim azt is hozzátette, miszerint halála előtt Alexi abban reménykedett, hogy a fehér ESP gitárjával temetik majd el – hamvasztásról szó sem volt.

childrenofbodom-alexilaiho-promo.jpeg

süti beállítások módosítása