Folytatódik a Laiho-özvegyek harca: Kimberly Goss kitálalt!
2021. február 09. írta: Sarok Bettina

Folytatódik a Laiho-özvegyek harca: Kimberly Goss kitálalt!

9eb1c19346d041a28b9f583ef764fa3a.jpg

Január 4-én sújtotta le a világot Alexi Laiho halálhíre. A finn zenész mindössze negyvenegy éves volt, amikor december 29-én örökre lehunyta szemeit, azóta pedig nem telik el nap anélkül, hogy ne tisztelegnének az emléke előtt.

A Children Of Bodom frontembere sosem arról volt híres, hogy nyugodt életet élt, hiszen az alkohollal vívott függősége beárnyékolta az egész életét, viszont elérkezett az idő amikor ő is belátta, hogy ez nem mehet így tovább. Nagyon úgy fest, hogy a megkérdőjelezhetetlen tehetségű zenész halálában sem nyugodhat, ugyanis azóta, hogy nyilvánosságra került, miszerint sosem kívánt hivatalos formában elválni első feleségétől, az özvegyek nyilvánosan mardossák egymást, olykor rendesen beintve a másiknak.

Kimberly egyébként már így is kapott hideget-meleget mióta egy s mást megosztott a nagyvilággal, most azonban végleg betelt nála a pohár, ezért egy velős közleményben adta ki magából felháborodottságát egy cseppnyi szomorúsággal vegyítve.

Minden bennem levő erőre szükségem volt, hogy igyekezzek tisztelettudó és felnőtt maradni. Alexi elborzadna, ha látná ezt a cirkuszt, amit ez az ausztrál személy a halálából teremtett. Én is csak ember vagyok, és mégis annyi traumát, bántalmazást és színtiszta kibaszott gonoszságot kell eltűrnöm. Nem engedhetem tovább azt, hogy megszégyenítse az emlékét, hogy azzal manipulálja a rajongóit, hogy hamis GoFoundMe kampányoknak adományozzanak , csak azért, hogy a világ azt higgye, tökéletesen boldog pár voltak. A „gyászoló özvegy” szerepe ma véget ért. (...)

Ő nem több, mint egy figyelemre éhes pióca, aki a legsérülékenyebb időszakában csap le az emberre. Amikor a barátnője, a legkedvesebb barátai és a legközelebbi szövetségesei segíteni próbáltak neki. Segítség, amit nem volt hajlandó elfogadni.

- kezdte indulatos sorait.

Rengeteg csodálatos ember volt Alexi életében, egészen az utolsó leheletéig. Olyan emberek, akik szerették őt és a legjobb tudásuk szerint próbáltak segíteni neki. Ő nem tartozott közéjük. Alexi elmesélte, hogyan erősködött neki nap mint nap, hogy váljon el tőlem. Természetesen most kiderül az igazság, ugyanis Finnországban a törvény kimondja, hogy anélkül is elválhatsz a házastársadtól, hogy az beleegyezne. Bármikor elválhatott volna tőlem az elmúlt évtizedben + a beleegyezésem és a jóváhagyásom nélkül is. Tény, hogy nem beszélt sokat. Bármennyire is érdekel Alexi az, hogy nem volt hajlandó őszintén beszélni vele, most sok ember életében felesleges káoszt és stresszt teremtett. Mindannyian szerettük, de sajnos megvoltak a démonai.

Ez a nő Ausztráliában kétségbeesett, mivel tudja, hogy a terve elbukott. Hazugságokat és hamis vádakat terjesztett rólam az interneten, ami után többször is megtelt a postaládám fenyegető üzenetekkel a rajongóktól, akik úgy döntöttek, hogy neki hisznek. Az utolsó döfés az volt, hogy képeket tett közzé a temetésről, amit a húga (Anna Laiho - .a szerk.)tartott, özvegyként pedig az ausztrált nevezték meg. Ez mondjuk nem is érdekel, viszont visszataszító megtévesztés. Nevezzük is meg mi is ez az egész valójában. A barátja rendezett egy GoFoundMe kampányt, Alexi állítólagos temetési költségeinek a fedezésére.

- tért ki arra, miszerint Kelly Wright-Laiho nemcsak hazugságokat terjeszt róla, de még a férje temetését is illegális keretek között szervezte meg.

collage589.jpg

Nos, Finnországban az elhunyt vagyona fedezi a temetés költségeit. Amennyiben adományozott ennek az alapnak, akkor megtévesztették. Egyetlen rossz szavam sincs Alexi nővéréről. Elvesztette az öccsét, szenved, ez az ausztrál emberke pedig rettenetesen manipulálja. Teljes szívvel és lélekkel szerettem a családját Finnországban. Sajnos a nővére ítélőképességét elhomályosították a hazugságok. A temetést illegálisan tartották a tudtom és a beleegyezésem nélkül, a legközelebbi barátai jelenléte nélkül.

Mindannyiunknak jogunk van elbúcsúzni tőle, és ezt a lehetőséget elvették tőlünk. Remélem, egy nap a nővére megengedi, hogy megmutassam neki a telefonomon található összes bizonyítékot, Alexi saját szavait az ausztrál nőre vonatkozó igazsággal kapcsolatban. A nő, aki elgondolkodtatta és azt éreztette vele, hogy kövér, gyenge és értéktelen. Ezek Alexi szavai, nem az enyémek. Lássuk be, Alexi élete nagy részét a zenésztársaival,a szerelmével és a legközelebbi barátaival töltötte. Én mindegyik kategóriába beletartozom. Bármennyire is kedves a családja, mégis távol álltak a mindennapjaitól. Nem hibáztatom a nővérét, amiért nem értett, de remélem, hogy egyszer majd ő is meglátja az igazságot.

- magyarázta.

Csak, hogy tisztázzam, semmiképp sem hibáztatom az ausztrált a haláláért. Alexi nagy fiú volt, meghozhatta a saját döntéseit. Azonban, ha ha valóban szeretsz valakit, akkor az az utolsó dolog, amit megteszel vele, hogy lehetővé teszed számára azt a viselkedést, ami a függőségét okozza, amikor tudhatod, hogy az megölheti. Megpróbáltam békét, szeretetet és fényt kívánni neki ebben a nehéz időszakban, de lehetetlenné teszi azt, hogy ezek az érzések hitelesek maradjanak. Van egy ártatlan lánya, akit tudom, hogy Alexi nagyon szeretett. Remélem, hogy a gyereke érdekében befejezi ezt a reklámfogást. Édesanya lévén, jómagam sosem kezdtem volna bele egy ilyen csúnya drámába a világ szeme láttára.

Biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok, akik újjal mutogatnak rám, mondván nem vagyok jobb nála, de észben kell tartanotok, hogy nem én kezdtem ezt az egészet. Csak abban reménykedem, hogy egyszer és mindenkorra tisztázhatom a dolgokat. Hajlandó voltam minden zavarba ejtő titkát megtartani magamnak, mert ezek egyike sem hozza vissza. Viszont, amikor elkezdtem fenyegetéseket kapni, kötelességemnek éreztem megvédeni magam. Csak az igazság számít.

Az ausztrál nőnek pedig: hagyd abba ezt az őrültséget és lépj túl a dolgon. Légy anyja a gyermekednek és hagyd végre Alexit békében nyugodni. Nem kívánok neked semmi rosszat, de fel kell nőnöd és komoly lelki áttekintést kell végezned. Szánj időt a gyógyulásra, mielőtt még hülyébb leszel, mint amilyen most vagy.

- Kimberly Goss

- fogalmazott.

collage4246563.jpg

süti beállítások módosítása