Klippremier: Feuerschwanz - Malleus Maleficarum
2020. augusztus 04. írta: Sarok Bettina

Klippremier: Feuerschwanz - Malleus Maleficarum

feuerschwanz202010464940050113572368_o0.jpg

Júniusban került a lemezboltok polcaira a német formáció vadonatúj nagylemeze, ami a Das Elfte Gebot elnevezést kapta. A srácok szinte azonnal hatalmas sikereket zsebeltek be az újdonsággal, hiszen a megjelenést követő napokban már dobogós helyezéseket értek el az eladási listákon.

A zenekar több dalt is megosztott felvezetőként, melyek mindegyike kisfilm kíséretében lopta be magát a célközönség kegyeibe. Legutóbb, az albumot is nyitó Meister der Minne című számot filmesítették meg, melynek jóvoltából ismét bebizonyosodott az, miszerint házuk táján a humor és a profizmus kéz a kézben jár.

A napokban jelentették be, miszerint a mai napon újabb klipel készülnek, választásuk pedig a Malleus Maleficarum címre keresztelt tételre esett. A szóban forgó alkotás egyébként a lemezbemutató koncerten került részben rögzítésre, ami egy különleges, közönség nélküli koncert volt - ám ez egyáltalán nem volt érezhető.

A minden tekintetben elképesztő élményt nyújtó fellépést egyébként itt tudod megtekinteni - garantáljuk, hogy nem fogod megbánni!

Íme!

süti beállítások módosítása