Bloggernek állt Clémentine Delauney!
2020. október 09. írta: Sarok Bettina

Bloggernek állt Clémentine Delauney!

visions-of-atlantis-70000-tons-2019-2019-02-03-11.jpg

A Visions Of Atlantis énekesnője meglepő bejelentéssel szolgált rajongóinak, ugyanis a vokalista egy teljesen új területek kívánja kipróbálni magát, ami nem más mint a blogolás.

Azt hiszem, itt az ideje annak, hogy megosszam veletek, hogy mi tett azzá az előadóvá, aki ma vagyok. Elérkezettnek látom az időt arra, hogy segítsek másoknak bejárni azt az utat, mely által énekesekké és zenészekké válhatnak.

- olvasható bejegyzésében.

A francia énekesnő az év végén készül megünnepelni tíz éve tartó karrierjét, melynek során több csapatban is bizonyított, de a közönség leginkább a már fent is említett Visions Of Atlantis trónjáról ismerheti, vagy akár az Exit Edenből.

Clémentine elárulta, hogy a maga mögött hagyott tíz év rengeteg megpróbáltatással telt és megannyi ellentét lett úrrá rajta, hiszen egyszerre volt izgatott, boldog és csalódott - többek között.

Ezért indítom el a blogom, ahol cikkeket, videókat és podcastokat osztok meg zenei világban szerzett tapasztalataimról, gondolatokkal és tippekkel kiegészítve, melyekből még azok is bőven tanulhatnak, akik nem zenészek.

- tette hozzá a folytatásban, majd befejezésül azt is elújságolta, miszerint első írását már a jövő hét folyamán publikálni fogja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Clémentine Delauney (@clementinedelauney) által megosztott bejegyzés,

süti beállítások módosítása