Floor Jansent is beszippantotta a Frozen!
2020. november 17. írta: Sarok Bettina

Floor Jansent is beszippantotta a Frozen!

elsa-frozen-song-847a_ac84bfb148de28e61fbbd859b47e9add_fit-760w0.jpg

Bármennyire is hihetetlen, de megtörtént! A napokban lőtte ki YouTube-csatornájára a Let It Go saját értelmezését Floor Jansen, aki nem kisebb személynek tett eleget ezzel mint kislányának, Frejának. A metálmami köztudottan a karantén alatt mindössze otthon adhat koncertet, ez azonban sokszor kihúzza a gyufát a hároméves Frejánál, aki nem fél beszólni anyukájának, azt hogy szíveskedjék hallgatni.

Úgy fest, a csöppségnek nem anyukájával van baja, hanem azzal amit énekel, mintegy segítség nyújtás gyanánt, a lányka hónapok óta a Jégvarázs megszállottjává vált, egészen addig amíg arra ösztökélte Floort, hogy elérkezett az ideje annak, hogy saját verziót gyártson az egyébként is igen fülbemászó dalocskából.

Freja hónapok óta hallgatja és énekli a Let It Go című dalt a Jégvarázs nevezetű Disney-filmből. Mivel nagyon hiányoznak a fellépések, úgy döntöttem, hogy szórakozásból elkészítem a saját változatom.

- hintette el röviden a legnagyobb videómegosztón.

A metálkirálynő hatalmas sikerre tett szert a nótával, ami egyébként első lépése volt közelgő tervének, miszerint folyamatosan megoszt majd általa készített feldolgozásokat, az ötleteket pedig közösségi oldalain lehet neki szállítani, ugyanis a rajongók által küldött szerzemények közül fog szemezgetni kedvére.

süti beállítások módosítása