Közösen élőznek a Nightwish énekesnői!
2020. december 07. írta: Sarok Bettina

Közösen élőznek a Nightwish énekesnői!

thumb_445_auto.jpg

Holnap, azaz december 8-án különleges élményben lesz részük a Nightwish-fanoknak, ugyanis a formáció eredeti és jelenlegi énekesnője fog egymással egy kiadós diskurzust tartani. Köztudott, miszerint Tarja és Floor Jansen már évek óta a legjobb barátok, így nem is olyan meglepő, hogy egy csepp rivalizálás sincs a felek között, tudva azt, hogy Floort többek között Tarja is inspirálta karrierje kezdetén.

A két vokalista egyébként 2013-ban duettezett is egymással, amire a Metal Female Voices Feszt keretein belül kerítettek sort, a választott dal pedig a jól bevált Over The Hills And Far Away volt, ami eredeti valójában Gary Moore nevéhez fűződik, de 2001-ben a Nightwish feldolgozta, majd középlemezként meg is jelenítette. 

A jó hírt egyébként tegnap jelentette be Tarja, egy az Instagramon megosztott felvétel keretein belül, majd nem sokkal később Floor is elújságolta izgatottságát, amit egyébként a Nightwish is megosztott hivatalos Twitter-oldalán! A Nightwish-pacsirták egyébként 19.30-kor nyomnak rá a play gombra és ígéretük szerint egyaránt kivesézik egymás terveit - többek között.

Le ne maradjatok!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tarja Turunen (@tarjaofficial) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Floor Jansen (@floor_jansen_official) által megosztott bejegyzés

süti beállítások módosítása