Karácsonyozz Floor Jansennel! Így fest metálosan az Ave Maria!
2020. december 25. írta: Sarok Bettina

Karácsonyozz Floor Jansennel! Így fest metálosan az Ave Maria!

gettyimages-1279395155-2048x2048.jpg

Az After Forever egykori énekesnője már hetek óta bombázza újdonságaival rajongóit, hol arról tart monológot hogyan légy olyan profi énekes, mint ő maga, hol vicces kérdésekre ad elég mókás válaszokat, de egy-egy feldolgozással is megörvendezteti a koncertre éhes fanokat.

Első ízben a Jégvarázs betétdalát hallhattuk kissé felpörgetve, amit eredetileg kislánya unszolására rögzített, ugyanis a márciusban negyedik szülinapját ünneplő Freja a Let It Go szerelmese. Ezt követően régi-új kedvencét vette fel, ami nem más mint a Heart jól ismert klasszikusa az Alone, amit Floor már az After Foreverrel is rögzített, de azt követően is többször előadta már a nótát.

Harmadszor anyanyelvén, azaz hollandul bűvölte el a közönséget, amikor is feltöltötte hivatalos YouTube-csatornájára az Ist Dit Nou Later című slágert. Az ünnepek beköszöntével újabb tételt tett közzé, választása pedig a Schubert-féle  Ave Mariára esett, ami szintén nem újdonság háza táján, hiszen többször is előadta már, többek között a Raskasta Joulua keretein belül.

A zenéért egyébként az a Tommy Johansson volt a felelős, aki Floor férjével, Hannes van Dahllal csap a háborúk közé a Sabatonban.

süti beállítások módosítása