Liv Kristine kitálalt
2016. november 12. írta: Sarok Bettina

Liv Kristine kitálalt

Áprilisban bombaként robbant a hír, miszerint 13 évnyi közös zenélés után a Leaves' Eyes távozásra kényszerítette énekesnőjét, Liv Kristint. Később viszont már attól volt hangos az internet, hogy a zenekar azt állította, mindez közös megegyezés alapján történt, ám az énekesnő később egy, a Facebookon megosztott posztban cáfolta e kijelentést, és elárulta mindez a háta mögött zajlott le.

152321480.jpg

A norvég dalospacsirta nemrégiben a spanyol Empire Zone-nak adott interjút, melyben teljes egészében elárulja miért is lett kirúgva az általa alapított formációból. Az interjúból többek között kiderült az, hogy Liv és egykori férje Alexander Krull, - aki szintén a Leaves' Eyes énekes - már rég óta külön utakon járnak, az énekesnő viszont már boldog párkapcsolatban él terapeuta párjával, aki nemrégiben már el is jegyezte őt.

Semmit nem írtam alá, egyszerűen kirúgtak, minden protokollt figyelmen kívül hagyva. Ez nagyon fáj. Azt sem értem, miért kellett a privát szférámról és a fiamról (Liv és Alexander közös gyermeke) is beszélnie a volt csapattársaimnak. Ez nem teszi jobbá se őket, se az új énekesnőjüket. A fiam a legfontosabb az életemben, ezért kijöttem a sodromból.

- mesélte az énekesnő a távozását illetően.

A Leaves' Eyesnak inkább a karrierre, és a sikerekre kellene koncentrálnia ahelyett, hogy rombolnak.

- mondta csalódottan Liv.

süti beállítások módosítása