Leander Kills: Szeptemberben új album, itt az Élet angol változata!
2017. február 25. írta: Sarok Bettina

Leander Kills: Szeptemberben új album, itt az Élet angol változata!

leanderkills20160701_porkolabnorbert.jpg

Tavaly novemberben derült ki, hogy Leander Kills néven tér vissza a köztudatba a Leander Rising egykori frontembere, Köteles Leander. Első bemutatkozó dala a Szerelmetlen dal volt, amely egy kisfilm képében került fel az énekes hivatalos YouTube-csatornájára. Ezt követően számos dal került még nyilvánosságra, amelyek szintén videóklip formájában kerültek publikálásra. Márciusban viszont már a teljes albumot meghallgathattuk, ami a Túlélő elnevezést kapta, és ami egetrengető sikereket ért el a rajongók körében.


Az együttes egyébként nemrégiben jelentkezett új dallal, ami az Élet elnevezést kapta, és e dallal próbáltak szerencsét az idei A Dal nevezetű műsorban is. Azóta kiderült, hogy sajnos nem Leanderék fogják képviselni Magyarországot a 62. Euróvíziós dalfesztiválon, ám a verseny keretein belül ők vihették haza a legjobb dalszövegnek járó díjat. 

A csapat korábban már megosztotta az Élethez készült videóklipet, melynek képi világa nagyon látványos és változatos. Továbbá a kisfilmben mind az öt tag szerepet kapott, ami azért is érdekes, mert Máté tiszteletbeli tagja maradt a csapatnak – mivel a skót Alestorm stúdióba vonult felvenni legújabb albumát –, és a helyét csak nemrégiben vette át Vermes András

Mindezek fényében a Leander Rising egykori frontembere nemrégiben egy interjú keretein belül lerántotta a leplet arról, hogy még idén szeptemberben a lemezboltok polcaira kerül legújabb nagylemezük, melynek dallistáján véhetően a már jólismert Élet című szám is helyet kapott. A srácokegyébként ma, - mintegy meglepetésként -  megosztották a dal angol változatát, ami a Live Before You Die elnevezést kapta, és ugyanazon kisfilm keretein belül  tekinthető meg a YouTube-on. Íme! 

süti beállítások módosítása