Új dallal jelentkezett a DragonForce
2017. április 16. írta: Sarok Bettina

Új dallal jelentkezett a DragonForce

dragonforce.jpg

Néhány hónapja számoltunk be arról, miszerint hamarosan a boltok polcain fog tündökölni a legendás brit zenekar legújabb albuma, ami a Reaching Into Infinity elnevezést kapta.

A Marc Hudson vezette alakulat, néhány nappal később, hivatalos Facebook-oldalán tett közzé egy posztot, melyből megtudhattuk, hogy az új korong április 12-e helyett május 19-én jelenik meg, az earMUSIC lemezkiadó gondozásában.

Ezt követően, albumborítót is teljes egészében megcsodálhattuk, valamint a csapat a dallistát is felfedte egy, a Teamrocknak adott interjúban, melyből számos érdekességet megtudhattunk a kiadványról. Frederic Leclercq, a zenekar basszerosa akkor a következőket nyilatkozta a hosszas szüneteltetés után visszatért lapnak:

Azt hiszem, bebizonyítottuk, hogy a gyors játékunkban nagyon jók vagyunk, így ez alkalomból több sokszínűséget szerettünk volna vinni a zenénkbe. Nagyon jó, hogy kihívások elé helyeztük magunkat, ahelyett, hogy a megszokott komfortzónánkban mozognánk, valamint nagyon szerettünk volna kísérletezni Marc Hudson hangjával. Azt hiszem, az emberek meg fognak lepődni, brutális lesz.

- árulta el sokat sejtetően a zenész, aki a társaival együtt igyekszik felhívni a rajongók figyelmét arra, hogy a DragonForce idén az egyik legváltozatosabb és egyben a legőrültebb lemezét jészül a hallgatóság elé tárni.

A csapat nemrégiben már bemutatott egy dalt, a Judgement Day című szám képében, amit április 12-én követett a Curse of Darkness nevezetű szerzemény, mely dal tökéletesen tükrözi a csapat sokszínűségét.

süti beállítások módosítása