Anette Olzon imádja a Jani Liimatainennel készülő közös albumát
2017. április 24. írta: Sarok Bettina

Anette Olzon imádja a Jani Liimatainennel készülő közös albumát

anetteolzon1.jpg

A tavalyi év során derült ki, hogy a Nightwish egykori énekesnője hivatalosan is visszatért a metalzenei szintérre, ugyanis amellett, hogy visszatért egykori zenekarához, az Alison Avenuehoz – amely egyébként már gőzerőkkel dolgozik új szerzeményein –, új projekten is dolgozik a Sonata Arctica egykori gitárosával, Jani Liimatainennel.

Az akkori közleményben arról is értesülhettünk, hogy első közös korongjuk még idén üzletek polcaira fog kerülni. Továbbá megtudhattuk azt is, hogy a két zenész régi közösen dédelgetett álmát váltotta valóra, ugyanis mindketten hosszú évek óta nagy rajongói a másik munkásságának, és mindig is szerettek volna együtt dolgozni.

Elmondásuk szerint az első lemezük egy fülbemászó, dallamos, és egyben sokat mondó, lényegre törő dalokat tartalmazó anyag lesz, és mindezeken túl egy igazi metal-album, így méltán reménykednek abban, hogy rajongóiknak is egyaránt tettszeni fog.

A svéd énekesnő folyamatosan posztol hivatalos Instagram-profilján keresztül néhány fotót, amelyek a stúdió falain belül készülnek, így ennek fényében számtalanszor értesülhettünk már arról, hogy Nettie szinte az összes dalt felénekelte már a készülő újdonságra, - melyek rögzítését egyébként nagyon élvezte.

A napokban viszont egy picit mi is részesei lehettünk annak, hogy mivel is készül a két zenész elkápráztatni a közönséget, ugyanis Nettie megosztott egy videót, melyen egy fülbemászó gitárszólót hallhatunk, a svéd dalospacsirta pedig nagyon élvezi a finn társával közösen alkotott muzsika részletét.

 

süti beállítások módosítása