Jövőre érkezik a Dark Sarah új albuma
2017. április 24. írta: Sarok Bettina

Jövőre érkezik a Dark Sarah új albuma

16681538_1239434519476138_3101675081806291342_n.jpg

Tavaly jelent meg a Heidi Parviainen vezette formáció második albuma, a The Puzzle. Az újdonságot elsőként a Little Man című dal és a hozzá készült kisfilm harangozta be, majd ezt követően már az első duettnek is fültanúi lehettünk, ugyanis debütált a Charlotte Wesselsszel rögzített Aquarium, ami egy csodálatos dalszöveges kisfilm keretein belül érhető el. Mindezek fényében, tavaly novemberben újabb duett került bemutatásra a JP Leppäluotoval rögzített Dance With The Dragon képében, ami egy különleges kisfilm képében tekinthető meg.

A finn csapat a múlt hónapban közölte a rajongókkal, hogy egy új taggal bővült társaságuk, ugyanis a harmadik lemezen már főállású tagként fog szerepelni az imént említett Juha-Pekka Leppäluoto. Mindezek fényében, azt is nyilvánosságra hozta Heidi, hogy Dark Sarah és a Sárkány története nemcsak egy vadonat új kisfilmben fog kifejezésre jutni, hanem egy teljes albumot szánnak rá.

Az Amberian Dawn egykori pacsirtája néhány órája csicseregte el a hírt, hogy a harmadik korong 2018. tavaszára, vagy legkésőbb nyarára várható, továbbá kiderült az is, hogy az egyik kisfilm a  Dance With The Dragon folytatása lesz. 

süti beállítások módosítása