Két új élőfelvételes kisfilmmel rukkolt elő a Battle Beast
2017. május 10. írta: Sarok Bettina

Két új élőfelvételes kisfilmmel rukkolt elő a Battle Beast

battle-beast-05-e1481805180422.jpg

Február 17-én véget ért a várakozás a Battle Beast rajongói számára, ugyanis végre a boltok polcaira került a csapat legújabb albuma, a Bringer Of Pain. A lemezt decemberben a King For A Day című dal és a hozzá készült, rajongókkal forgatott kisfilm harangozta be, majd ezt követte a dallista felfedése és a Familiar Hellhöz készült videó.

A Noora Louhimo vezette formáció újdonságát egyébként hatalmas izgalom övezte, hiszen számos felvezetőt osztottak meg a nagyérdeművel, a lemez megjelenését követően pedig egy egy újabb kisfilmet jelentettek meg, ami az album névadó dalához készült. Külön öröm volt a magyar rajongók számára, hogy a zenekar április 15-én a Barba Negrában is bemutatta új korongját a német Majesty zenekar társaságában, mely csapat szintén új albumát hozta el a magyar hallgatóságnak.

A finnek jelenleg is új anyagukat népszerűsítik, melynek keretein belül a napokban két élőfelvételes kisfilmet észítettek. Az egyik a 2013-as Battle Beast nevezeű korongon helyet kapó Black Ninjához készült - melyhez akkor klippet is forgattak -, a másik felvétel pedig a frissen megjelent Bringer Of Painen elhelyezkedő Straight To The Heart című számot örökítette meg.

süti beállítások módosítása