Dalpremier: Rhapsody Of Fire - Land Of Immortals
2017. május 12. írta: Sarok Bettina

Dalpremier: Rhapsody Of Fire - Land Of Immortals

rhapsodyoffire_2017.png

Mint már többször is említettük, a tavalyi év során hatalmas változás történt a Rhapsody Of Fire nevezetű zenekar háza táján, ugyanis huszonegy év közös zenélés után Fabio Lione énekes távozott a csapat köreiből. Az énekes döntése teljes mértékben érthető, hiszen négy zenekart aligha tudna fenntartani. 1998-ban alapította meg saját zenekarát, a Vision Divine-t, 2013-ban csatlakozott az Angrához, most pedig egy újabb formációt erősít, az Eternal Idolt, melynek első lemeze hamarosan a boltok polcaira kerül.

 A zenekar akkor egy, a Facebookon megosztott posztban elárulta, hogy ez egy nagyon nehéz időszak most számukra, de készen állnak az új kalandokra, és elmondásuk szerint ez egy jó lehetőség arra, hogy minél izgalmasabb zenét tudjanak majd készíteni. Nem sokkal később egy videó keretein belül mutatták be új vokalistájukat, a 31 éves Giacomo Volit.

Az új felállású csapat május 26-án fogja piacra dobni a Legendary Years elnevezésű válogatás lemezét, ami a csapat kezdetleges munkásságát foglalja magába (1997-2002), és azokat a dalokat, melyek ezen időszak alatt születtek meg - immáron Giacomo énekével. Ennek fényében, a rajongók április 28-án fültanúi lehettek a korong beharangozó tételének, a When Demons Awake című szám képében, ami Giacomo hivatalos bemutatkozása is volt egyben.

Néhány órája a szimfonikus-metál királyai egy újabb dallal örvendeztették meg a fanokat a hamarosan érkező korongról, a választás pedig ezúttal a Land Of Immortals nevezetű tételre esett.

süti beállítások módosítása