A Dal: Az AWS utazik Lisszabonba!
2018. február 24. írta: Sarok Bettina

A Dal: Az AWS utazik Lisszabonba!

aws_2017.jpg

Kőkemény heteket tudhat maga mögött A Dal nevezetű műsor, hiszen jobbnál-jobb dalok és egyben előadók versenyeztek azért, hogy ők képviselhessék Magyarországot az idei Eurovíziós dalfesztiválon. Szerencsére a metálrajongók is bőven izgulhattak, hiszen a Leander Kills már az elején elvarázsolta mind a nézőket, mind a kritikusokat is egyaránt Nem Szól Harang című dalukkal. Köteles Leanderék ismét a döntőig meneteltek, sőt dalukat kissé átvariálták, ezzel különlegessé téve a dal üzenetét.

A srácok sajnos nem kerültek be a legjobb négy produkció közé, ám idén sem távoztak üres kézzel; ugyanis amíg tavaly Élet című szerzeményükkel a legjobb dalszövegnek járó díjat zsebelhették be, addig idén a már fent is említett nótájuk akusztikus változata nyerte el a szobrocskát.

Leanderék mellett az AWS csapott keményen a húrok közé, Viszlát Nyár című daluk pedig változatlanul tarolt a mezőnyben. A múlt héten megrendezésre került elődöntőben - számos megérdemelt dícséret közepette - az első helyen, jutttak tovább, ma este azonban magasabb szintre emelték sikerüket, ugyanis a kiválasztott négy dal közül az ő prdukciójuk került ki győztesként, tehát hivatalosan is ők utaznak majd Portugália fővárosába, Lisszabonba.

Gratulálunk srácok!!

süti beállítások módosítása