Újabb Rhapsody a láthatáron
2018. december 06. írta: Sarok Bettina

Újabb Rhapsody a láthatáron

turillilionerhapsodydec2018_638.jpg

A Rhapsody Of Fire eredeti legénységének szétesése után, az évek során  "több" Rhapsody is életre hívódott már. Az anyazenekart továbbra is Alessandro Staropoli billentyűs vezényeli tovább, immár teljesen új tagokkal karöltve, ugyanis Fabio Lione 2016-ban lemondott énekesi pozíciójáról.

Luca Turilli 2011-ben lépett ki, majd ezt követően megalapította saját zenekarát, Luca Turilli's Rhapsody néven. Az Alessandro Conti énekessel futó együttes igen nagy sikert vonzott maga után, egészen az idei évig, ugyanis a formáció nemrégiben a feloszlás mellett döntött. 

Luca és Fabio egyébként nemrégiben egy közös,jubileumi turnét is lelejtett Rhapsody néven, melynek keretein belül a már-már legendássá vált, klasszikus ROF-dalokat adták elő, mintegy tiszteletet téve a banda húsz éves munkásságának, és az együtt íródott tételek sikerének.

rhapsody_lucaturilli_fabiolione.png

A felek most újabb döntésre jutottak, s ennek eredményeként megszületett a Turilli/Lione Rhapsody névre keresztelt brigád. Az újdonsült, korábbi Rhapsody Of Fire-tagokkal szuperáló  formáció kicsit sem vesztegeti idejét, ugyanis máris új muzsikákon törik fejüket, első lemezüket pedig a tervek szerint jövő nyáron küldik majd a lemezboltok polcaira.

Miután befejeztük a búcsúturnét, és feloszlattuk a Luca Turilli's Rhapsodyt el sem tudtam képzelni, hogy folytatni fogom a tevékenységemet a metál műfajban. De most egy teljesen új művészi elképzelésnek köszönhetően nagyon izgatott vagyok, s emiatt korlátlan művészi lehetőséget érzek, miközben új határokat feszegetünk.

 - meséli Turilli.

Teljes mértékben hiszünk az új Turilli/Lione Rhapsody zenekarban, magában az elképzelésben és a lehetőségben is, hogy új zenét készíthessünk, egy modern és friss anyag bemutatásával. Hiszünk a rajongóink hozzájárulásában is, akik segíthetnek nekünk e fontos cél megvalósításában, és mindent újrakezdjünk egy teljesen új album megalkotásával, ami egy új fejezet lesz a karrierünkben.

- tette hozzá Lione.

 

 

süti beállítások módosítása