Stúdióban a Sabaton!
2019. január 01. írta: Sarok Bettina

Stúdióban a Sabaton!

sabaton2016ac.jpg

Köztudott, hogy a svéd csatametálosok már lázasan dolgoznak vadonatúj nagylemezükön, ami az első korong lesz, a Thobbe Englund helyére került Tommy Johanssonnal. Joakim Brodén korábban már elárulta, hogy az újdonság idén kerül a lemezboltok polcaira, ezzel egyidőben pedig azt is elmagyarázta, hogy miért is kell többet várniuk a rajongóknak, a 2016-os megjelenésű The Last Stand című kiadvány utódjára.

Az a helyzet, hogy a Last Stand turné során számos helyre eljuthattuk: Dél-Amerikába, Ázsiába, Észak-Amerikába. Eleinte két évente készítettünk lemezeket, de most, hogy ezeken a helyeken is felléphettünk igen, kicsit csúszni fog az újdonság megjelenése, de nem leszünk olyan zenekar, ami nyolc évente jelentkezik új koronggal.

- magyarázta az énekes.

A formáció közzétett egy videót, melyben elárulták, hogy már javában folynak a munkálatok az újdonság kapcsán, de egyéb más apróságokat is elmesélt a formáció két alapítótagja:

Van néhány izgalmas hírünk számotokra srácok. Készítjük az új albumunkat. Nem mondom, hogy elkezdtük az új album készületeit - most rögzítjük.

- kezdte a frontember.

Sok ötletünk van. A trükk az, hogy sosem tudjuk mt fogunk felhasználni. Úgy értem, a múltban ezt már megtettük, és azt mondtuk, hogy megtettük, amit elterveztünk, majd az utolsó pillanatban megváltoztattuk a terveket, és ezért az emberek csalódtak. Szóval nem fogom titokban tartani - legfeljebb 20 vagy 30 ötletünk van, amivel folyamatosan dolgozunk, de végén nem igazán állunk ki mellette, amíg dalok felét meg nem írjuk. Látjuk milyen nyelvet- és üzenetet jelent a zene. Számunkra fontos, hogy a zene és a szöveg jól illeszkedjen egymáshoz.

-fogalmazott korábban.

 

 

süti beállítások módosítása