Hatalmas siker a Within Temptation visszatérő lemeze
2019. február 02. írta: Sarok Bettina

Hatalmas siker a Within Temptation visszatérő lemeze

41684526_10155967619847986_4309394550708764672_n.jpg

Hosszas várakozás után, tegnap került a boltok polcaira a holland zenekar vadonatúj nagylemeze, a Resist. A Sharon den Adel vezette formáció előtt számos új kapu nyílt meg, hiszen az újdonság a modern zene alapjaiból építkezett. Elmondásuk szerint, ezúttal olyan lemezt készítettek, amire mindennél jobban büszkék, hiszen számos tétel már korábban megíródott, ám egyik albumuk számlistájára sem volt helytálló.

A korongot egyébként négy dal vezette fel, melyek hamar nagy sikert arattak, csak úgy, mint  a teljes lemez, ami alig egy nap leforgása alatt uralni kezdte a számlistákat. Finnországban, Svédországban, Németországban, Kanadában, és Hollandiában is az első helyen jutott, míg Magyarországon egészen a második helyig menetelt - csak, hogy néhány eredményt említsünk.

 A csapat énekesnője egyébként egy röpke interjút is adott a megjelenés kapcsán, melyből kiderült, hogy mindig is tervben volt egy Jacoby Shaddix-szel közös duett:

cats.jpg

Mindig is követtük a zenekart. Együtt játszottunk egy európai fesztiválon, és akkor kérdeztük meg, mindig is imádtam a hangját. A Crooked Teeth által ismét szerelmes lettem a Papa Roach-ba. Különösen az egyik dalukba, ami kislemezként is megjelent. Találkoztunk velük a Graspop fesztiválon is, sokat beszélgettünk. Ezután azt mondtam a zenekarnak, hogy ha valaha is írunk egy dalt, ami illik a hangjához, muszáj lesz megkérnünk, hogy énekeljen. 

- vallotta Sharon.

A zenekar minden tagjának van egy csomó más projektje, amit szórakozásból csinálnak, de a zenekar erőssége mindig is az volt, hogy már hosszú ideje egy csapat vagyunk. Azt hiszem, ha valaki bedobná a törölközőt, akkor a többiek sem folytatnák. Egész idő alatt támogattak engem - nagyon összetartó csapat vagyunk.

-áradozott. 

 

süti beállítások módosítása