Dalpremier: Tarja - Dead Promises
2019. április 30. írta: Sarok Bettina

Dalpremier: Tarja - Dead Promises

tarja2019.jpg

Köztudott, hogy az eredeti Nightwish-énekesnő idén tervezi piacra dobni vadonatúj nagylemezét, ami elmondása szerint minden tekintetben igen kemény korong lesz, hiszen még a 2016-os megjelenésű, The Shadow Self című kiadványt is felülmúlja majd - tudtuk meg korábban Tarjától.

A vokalista már el is kezdte promózni az újdonságot, s ahogyan azt évekkel ezelőtt is tette, most is dalszövegekből kiragadott sorokkal csigázza fel, a már emígy is tűkön ülő rajongókat. A kiadványról tudni lehet továbbá, hogy az In The Raw elnevezést kapta, arról azonban egyelőre nincs rendelkezésre álló információ azt illetően hogy mikor is kerül majd pontosan a boltokba.

Mintegy meglepetésként, a finn szépség a mai napon megosztotta az első felvezetőt, a Dead Promises  című szám képében, mely nótához egy különleges dalszöveges kisfilm is készült.

Ha erőteljesen énekelek szükségem van valami erős kíséretre mögöttem, így nem érzem azt, hogy egyedül vagyok.

- árulta el dalos pacsirta

Az albumon egyébként a fent is említett nóta megtalálható lesz duett formában is, Tarja partnere pedig ezúttal nem más, mint a Soilwork frontembere, Björn “Speed” Strid lesz.

Íme az újdonság!

 

süti beállítások módosítása