Megérkezett a Turilli/Lione Rhapsody első albuma
2019. július 05. írta: Sarok Bettina

Megérkezett a Turilli/Lione Rhapsody első albuma

Albumpremier!

turilli_lione_rhapsody.jpg

Tavaly számoltunk be arról, miszerint az egykori Rhapsody Of Fire-tagok új zenekar révén kívánnak továbbra is rivaldafényben maradni, ennek apropóján született meg a Turilli/Lione Rhapsody névre hallgató formáció. Már akkor köztudott volt, hogy első lemezük készülőben van, melyet idén kívántak a boltok polcaira küldeni.

Teljes mértékben hiszünk az új Turilli/Lione Rhapsody zenekarban, magában az elképzelésben és a lehetőségben is, hogy új zenét készíthessünk, egy modern és friss anyag bemutatásával. Hiszünk a rajongóink hozzájárulásában is, akik segíthetnek nekünk e fontos cél megvalósításában, és mindent újrakezdjünk egy teljesen új album megalkotásával, ami egy új fejezet lesz a karrierünkben.

- mesélte akkor, a több zenekarban is helytálló Fabio Lione.

Az elmúlt hónapokban már kaptunk néhány ízelítőt a Zero Gravity (Rebirth and Evolution) elnevezésű korongról, ami egyébként a mai napon töltötte meg a lemezboltok polcait, s hogy ezt kellően megkoronázzák megosztottak egy vadonatúj kisfilmet is, ami a kiadvány névadójához, azaz a Zero Gravityhez készült.

Íme!

A teljes lemez:

 

 

 

süti beállítások módosítása