Kukkantsd meg, hogyan teljesít a Burning Witches új énekesnője!
2019. július 11. írta: Sarok Bettina

Kukkantsd meg, hogyan teljesít a Burning Witches új énekesnője!

bw62382567_2814324175460125_8184945894978748416_n.jpg

Az egyre nagyobb sikernek örvendő Burning Witches 2015-ös megalakulása óta hatalmas utat tett meg a metálszintéren. Második lemezük, a tavaly megjelent Hexenhammer valósággal tarolt, hiszen e kiadványnak - és többek között a korong névadó dalának - köszönhetően figyeltek fel rájuk a legtöbben.

Természetesen minden csapat elérkezik egy bizonyos mélypontra, ahogyan ez nemrégiben a csajok háza táján is megtörtént: Seraina Telli bejelentette távozását, amit később úgy indokolt, hogy ezentúl csak is saját formációjára, - a hamarosan első lemezét piacra dobó - a Dead Venuszra szeretne fókuszálni.

A boszik viszonylag nem sokáig csüggedtek, ugyanis Laura Guldemond személyében hamar megleleték Seraina méltó utódját. Az új felállású banda pedig Wings Of Steel elnevezésen már megjelenített egy vadonatúj nótát, hamarosan pedig további újdonságokra tehet szert a nagyérdemű - amennyiben figyelemmel követik őket.

A frissen visszatért brigád egyébként a napokban tette tiszteletét a Sweden Rock Festivalon, mely fellépésről most meglesheted, hogyan hangzik Laura hangjával, a már fent is említett, ikonikussá vált boszi-himnusz, a Hexenhammer.

Íme!

süti beállítások módosítása